Nema sumnje da je mnogim ženama kosa gotovo zaštitni znak. I zaista, ako malo bolje pogledate... možete da budete u najopuštenijem izdanju, bez šminke... ali ako vam je kosa sređena, imaćete i elan i samopouzdanje. Međutim, svi mi dođemo u fazu kada nam jednostavno stari stil dosadi i potrebna nam je promena

Tako je, primera radi, bob frizura trenutno jedna od najtraženijih po salonima, ali nemamo sve hrabrost niti želju da se odlučimo na tako odvažan rez. No, dobro je da postoje i "sigurice", odnosno stilovi koji su takođe trendy i moderni a ne zahtevaju da kosu preterano skratite.

To znači - nema kajanja zbog kraće frizure, niti muke sa stilizovanjem, pogotovo ako na to niste navikle. Frizure srednje dužine koje su trenutno popularne definitivno su stilovi koji ističu ono najlepše na vašem licu, i čine da se osetite moćno, da izgledate svežije, pa čak i mlađe, te ukoliko vam fali inspiracije, pogledajte koji stilovi su poslednjih nedelja najtraženiji, a za koje znamo da nema šanse da se pokajete što ste iz izabrali.

1. Duži bob sa šiškama sa strane

2. Stepenasti "choppy" lob

3. Stepenasta frizura do ramena

4. Ravno sečen lob sa curtain šiškama

5. Kraći shag

6. Stepenasti dugi bob sa šiškama različite dužine

7. Blunt lob

8. 90ies inspired "rejčelka" sa dugim lejerima

9. Choppy bob sa kratkim, punim šiškama

10. Duži mullet

Bonus video:

KAKO NAPRAVITI PUNĐU AKO NEMATE DUGU KOSU Instagram/hairtips.diy