Bob frizure suvereno su držale tron najpopularnijih tokom ove 2023, a svoju dominaciju nastavljaju i u 2024. godini. Pojedini stilovi su se već izdvojili kao najtraženiji, a njihova popularnost opravdana je i procentima koji potvrđuju da sve it devojke definitivno nose neki od najlepših bob stilova za narednu godinu.

Mikro bob

Interesantno je da je za ovom frizurom potražnja porasla za 243%, a dame nemaju problem da kosu krate i da se i pomuče ako treba zbog ovog neodoljivog stila.

Boks bob

Moderni zaokret na klasični bob stil odlikuje ravno sečenje sa blunt krajevima, čistim linijama bez bilo kakvog pada. Kratko, uredno i čisto. Interesantno je da je potražnja za ovim bobom porasla za 120% u poslednjih 12 meseci.

'90ies bob

Devedesete su se infiltrirale u sve beauty sfere, a frizure nisu izuzetak, te ne čudi što je '90ies bob doživeo ogromnu popularnost poslednjih meseci. Reč je o nostalgičnom stilu sa jedva vidljivim lejerima, dužine do brade, a interesovanje za ovu frizuru poraslo jeza 116% poslednjih par meseci i ne jenjava.

Pročitajte još: STEPENASTA FRIZURA KOJA JE OSVOJILA ČITAV BEAUTY SVET: Lako se stilizuje, a daje neverovatan volumen

Italijanski bob

Lista je nepotpuna bez romantičnog italijanskog boba. S obzirom da je u pitanju duža frizura od ostalih, može se stilizovazi i na više načina i pogodan je izbor za one koji ne žele da se ošišaju prekratko. Interesovanje, samo u decembru, je 85% posto.

Bubble bob

Stil sa mnogo volumena eksplodirao je za kratko vreme, čemu u prilog ide i interesovanje od neverovatnih 1.300%. Najpopularniji je od svih drugih vrsta bob frizura upravo zbog volumena i "pada" koji dobro stoji svakoj ženi.

A kako je bubble bob najpopularniji od svih, donosimo trendy predloge kojima nećete odoleti:

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

FRIZURA BOB ZA TANKU KOSU Instagram/pollyvsayer

Izvor: Wanted J. S.