Sa sigunošću možemo da kažemo - bob će definitivno i ove 2024. biti omiljena frizura trendseterki. Iako su klasične varijante poput box boba, italijanskog ili francuskog uvek na ceni, jedan relativno novi stil veoma brzo je osvojio srca it devojaka. 

Reč je o frizuri koja spada možda i više u lob varijante, iako po potrebi može biti i kraći, i definitivno je stil za koji se nećete pokajati što ste skratile kosu. 

Cipal bob ili heavy chopped bob kako ga još zovu (neki ga porede i sa shag bob frizurom), idealna je frizura za one koji nemaju mngoo vremena za stilizovanje i potrebno im je da im kosa uvek izgleda dobro. 

Isfeniran ili neisfeniran, jedno je sigurno - uvek ćete imati frizuru, a dovoljno je da kosu "izgužvate" sa malo pene da dobijete messy stil koji izgleda neodoljivo i mladalački. 

Pročitajte još: 6 FRIZURA KOJE SU #1 U 2024. A IZGLEDAJU TOP I BEZ FENIRANJA: Jedna ujedno i podmlađuje i daje volumen retkoj kosi

Kako je tekstura izražena, odnosno stepenovanje, cipal bob je dobar izbor i za one koji žele više volumena u kosi, kao i za dame sa tankom dlakom jer vizuelno daje gustinu.

Bitno je napomenuti da je reč o stilu koji dobro izgleda na gotovo svim ženama, nevezno da li imaju 25, 30, 40 ili 50 i više godina, a u nastavku pogledajte još par primera neodoljive bob frizure koji će, sigurni smo, postati vaš zaštitni znak.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

FRIZURA BOB ZA TANKU KOSU Instagram/pollyvsayer

Izvor: Wanted J. S.