Bob je jedna od onih frizura koja je uvek u trendu. Veoma je svestran, često lak za održavanje i ima milion varijacija pomoću kojih se može prilagoditi različitim oblicima lica. Volimo mikro bob koji seže tik ispod ušiju i ostavlja veoma šik utisak, volimo i veoma elegantan ravan bob do brade, a u kosi koja ima bar malo teksture, oduševljavaju nas slojevi kose koja nemarno uokviruje lice.

Džej Lo nosi hidro bob
Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia 

Međutim, poslednji bob koji je dospeo u fokus javnosti i koji je zapravo veoma lako isprobati, nema pravila kada je u pitanju šišanje. Naime, za 'hydro bob' dovoljno je imati bilo koji oblik boba i stilizovati ga u takozvani wet look. Za naziv ove frizure zaslužan je frizer Tom Smit, a odlična je ideja za svečani izgled boba koji nema mnogo opcija za takve prilike.

hejli biber
Instagram 

Možete postići 'hydro bob' sa gelom ili penom ako želite da sve ostane na mestu sve vreme, ali pokušajte da stvorite izgled mokre kose proizvodima za negu kao što su maska ili ulje. Naravno, najbolje vreme za isprobavanje je neposredno pre tuširanja i pranja kose!

Bonus video

Novi, poboljšani recept sa ruzmarinom za rast kose TikTok/jennyxo_x

    Izvor: Jolie hr/ Wanted A.N.