Sećate li se Tilan Blondo? Slatka Francuskinja je sa samo šest godina osvojila titulu najlepše devojčice na svetu, ali danas ima 21 godinu i iza sebe ima impresivnu karijeru u svetu mode.

Simpatična brineta izazvala je veliku pometnju na modnoj reviji Nine Ricci jesen/zima 2024-2025. tokom Pariske nedelje mode zahvaljujući novoj, ultra šik frizuri.

Tilan Blondo
Barbara Neyman / Starface / Profimedia 

Francuska lepotica izgledala je senzacionalno u crno-beloj haljini bez rukava i cipelama na štiklu, a 'kruna' ovog izgleda svakako je bila nova, bob frizura u nešto tamnijoj čokoladno braon nijansi.

Bob pun volumena se pokazao kao odličan izbor za prelepu Tilan, koja je ovo besprekorno izdanje upotpunila elegantnom šminkom, dok su dodaci svedeni na minimum.

Lepa Tilan je ćerka fudbalera Patrika Blondoa, a slavu je stekla 2007. sa šest godina nakon što je proglašena za 'najlepšu devojčicu na svetu'. Osvojila je tu titulu dva puta, pošto je 11 godina kasnije Tilan bila na vrhu liste godišnjih nagrada TC Candler za 2018.

Njena dugogodišnja karijera uključuje brojne saradnje sa poznatim modnim kućama poput Jean Paul Gaultier, Dolce and Gabbana i Versace, a sa samo 10 godina postala je najmlađi model koji je ikada pozirao za francuski Vogue.

Agence / Bestimage / Profimedia, Instagram Najlepša devojčica nekad i sad

 Bonus video

Najlepša navijačica na Evrobasketu Kurir

Izvor: Wanted V.P.