Pre 18 godina, internet je bio zapanjen fotografijama izuzetno lepe devojčice sa plavim očima, i svi su se složili da je svet dobio novu zvezdu.

Svojom lepotom, Tilan Blondo je osvojila svet već sa 4 godine, i gotovo preko noći je stekla titulu najlepše devojčice na svetu. 

Nema modne kuće koja nije želela da Tilan nosi njihove modele, vladala je pistama, fotografi su je jurili, svet obožavao, a njen bankovni račun gotovo preko noći se uvećao za nekoliko nula. 

Podsetimo, lepa Tilan Blondo ćerka je fudbalera Patrika Blonda i Veronike Lubri, francuske glumice i TV voditeljke, a u rodnom Parizu porede je sa legendarnom Brižit Bardo koja se sa petnaest godina pojavila u magazinu "Elle".

Međutim, slava nije došla bez problema. Tako se i dan-danas prepričava skandal koji je lako mogao da joj okonča karijeru, doduše, ne njenom krivicom.

Pozirati sa samo 10 godina za naslovnicu Vogue nije mala stvar, a to je svakako nešto što se podrazumevalo od "najlepše devojčice na svetu".

Jer, ko će, ako ne ona?

Međutim, nešto što je trebalo da bude high fashion snimanje pretvorilo se u pravu katastrofu, a mala Tilan je, iako nesvesna onoga što se dešava, dobijala čak i pretnje smrću.

Problem je bio u tome što je na naslovnici pozirala full našminkana, doterana kao da ima daleko više godina i u sandalama sa vrtoglavom štiklom.

Mnogima je ovo sve bilo jednostavno previše. Optužili su njene roditelje da su je praktično bacili pedofilima, pogotovo kada je i njena majka izjavila "da je bila šokirana fotografijama kada ih je videla, ali samo jer su dali desetogodišnjakinji da nosi ogrlicu koja vredi više od milion dolara".

Nakon nemilog događaja, Tilan i njeni roditelji bili su zasuti komentarima mržnje. Na momente se činilo da se čitav skandal nikad neće zaboraviti.

Veliki broj roditelja širom sveta pisao je peticije da se zaustavi seksualizacija devojčica kakva se mogla videti i u ozloglašenom rijaliti programu "Toodlers and tiaras", a zbog svega u nekim zemljama doneta je uredba kojom se zabranjuje rad modelima ispod 16 godina, uz argument kako je svet mode "previše seksualizovan za decu".

Zapravo, studije su pokazale da devojčice koje rano ulaze u svet mode imaju i do 10 puta veće šanse da razviju neki od poremećaja u ishrani. Međutim, na ove tvrdnje, Tilanina majka nije videla ništa problematično, smatrajući da je svojoj kćerki usadila zdrave životne principe.

Tilan Blondo je u svet mode ušla kao dete.
Shutterstock 

Međutim, kasnije, pogotovo tokom tinejdžerskih dana, Tilan jeste bila na meti kritika zbog premršave građe, ali njena majka ponovo nije videla ništa loše. 

Nažalost, Tilan je početkom prošle godine platila danak neredovnog života i navika kada je zbog zdravstvenog problema završila u bolnici gde su se lekari borili za njen život

Tilan Blondo je završila u bolnici.
printscreen/instagram 

Nakon sporne situacije, Tilan je radila, ali manje, a njena javna pojavljivanja mogla su da se prebroje na prste jedne ruke. Srećom, situacija se promenila, a lepa manekenka vratila se svakodnevnim obavezama lepša nego ikad. 

Iako nije više devojčica, ima 22 godina i živi život koji je daleko od prosečnog za nekoga njenih godina, uživajući u luksuzu koji je stekla.

Angažovana je kao manekenka i radi punom parom, gotovo nijedan veliki brend nije prošao bez toga da bude predstavljen njenim likom. O svemu što radi redovno obaveštava svoje pratioce, a na plaži redovno krade sve poglede, što njenom izabraniku očigledno ne smeta, naprotiv.

Pročitajte još: KAKO DANAS IZGLEDA NAJLEPŠA DEVOJČICA NA SVETU? Glavna je na svim događajima, a karijeru MILIONERKE počela je s 4 godine

Ona je, nakon što se planetarno proslavila, pokrenula je i sopstvenu modnu liniju, pa danas uživa u plodovima svog uspeha i zarađenih 4,3 miliona dolara.

Međutim, iako je naslovnice punila svojim modnim poduhvatima, često se pričalo i o njenom više nego burnom ljubavnom životu, ali i ponašanju poput rok zvezde, pogotovo na žurkama.

Ipak, čini se da su divlji dani iza nje, te da je više fokusirana na posao i kvalitetno ispunjeno vreme, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

Agence / Bestimage / Profimedia, Instagram Najlepša devojčica nekad i sad

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

NAJLEPŠA ŽENA SVETA JE INDIJKA! Evo koja devojka je ponela titulu Mis Univerzuma Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!