Oporavak oštećene kose nije nešto što se može dogoditi preko noći. Međutim, ako ste spremni na određena ulaganja i potrošiti malo dragocenog vremena, obnova kose itekako je moguća.

Među nizom proizvoda za kosu pojedini se ističu kao bolji od drugih, a ako je verovati mišljenju hiljadama kupaca, ulje za kosu spada u kategoriju najboljih. Sigurno ste već čuli za prednost prirodnih ulja za negu kose, a ona zaista mogu da urade čuda. Nahraniće dlaku i vratiti potrebnu hidrataciju koži glave, zbog čega će vaša kosa zablistati.

Glossy & Long eliksir ulje za kosubrenda Balea je pristupačan tretman koji oštećenu, ispucalu i dugu kosu nahrani i instant učini svilenkastijom na dodir. Sve što je potrebno jeste da svakodnevno prvo utrljajte nekoliko kapi u dlanove i nanesite na vlažnu ili suvu kosu.

ulje za kosu
Shutterstock 

Koliko će vam kapi trebati, zavisi, naravno, o dužini i teksturi vaše kose. Ulje se može nanositi na mokru ili suvu kosu, a videla sam da mnoge žene preporučuju da se stavi veća količina pre pranja i ostavi da deluje preko noći, ali to još uvek nisam probala jer za to imam prirodnu maskuZdravo Živote koju još neko vreme ne planiram da menjam, koliko prija mojoj kosi.

Balea Glossy & Long eliksir ulje za kosu
dm 

Ono što još mogu da kažem za ovo ulje jeste da je ono kao lek za kosu. Veoma sam zadovoljna rezultatima nakon 2 nedelje korišćenja i, za sada, verujem da ću ga opet kupiti, a preporučujem ga i vama!

Pročitaj još: DA BI KOSA RASLA DOVOLJNO JE SAMO PAR KAPI OVOG ULJA: Koristi se 1x nedeljno, jača koren i oporavlja oštećene vlasi

Bonus video

Ulje za rast kose tiktok/@doctoryoun/

Izvor: Wanted A.N.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.