Ne postoji osoba koja ne bi volela da ima lepu, negovanu, dugu kosu. Međutim, ukoliko ste mislili da je ovako nešto teško dobiti, te da su gustina i dužina isključivo stvar genetike - varate se.

Zapravo, poslednjih godina, društvene mreže ne prestaju da bruje o fantastičnom prirodnom proizvodu koji transformiše kosu od korena do vrha, sprečava opadanje, i ubrzava rast, i reč je o Gisou ulju za kosu koje je proizvod popularne influenserke sa najlepšom kosom - Negin Mirsalehi.

Jedan od glavnih koraka kada govorimo o nezi kose je ulje za kosu, ali mnogi od nas gotovo uvek preskoče ovaj korak. Razlozi preskakanja ulja su razni, od toga što neki strahuju da će im ulje zamastiti kosu do mišljenja da će je otežati, kao i da će izgubiti na volumenu.

Ulja za kosu su posebno specijalizovana mešavina sastojaka, koji osnažuju kosu i oporavljaju je, a to se naročito odnosi na one koji su u poslednje vreme primetili da im se kosa malo proredila. Zanimljivo je da ulje za kosu možete koristiti kao sredstvo zaštite od toplote, tretman preko noći ili kao deo nedeljne rutine nege kose.

Gisou Honey Infused Hair Oil

Ovo ulje za kosu dostupno u Sephori je posebno formulisano za obnovu i oporavak stanja kose.

Gisou Honey Infused Hair Oil
gisou 

Kao prirodni ovlaživač, med održava prirodnu ravnotežu vlage u kosi, što rezultira zdravom, mekanom i jačom kosom svilenkastog sjaja. Ulje je višenamensko pa se može koristiti pre oblikovanja frizure, ali i kao dodatak maskama za kosu i kao tretman za kosu preko noći.

 Bonus video

Ulje za kosu slugging tretman TikTok/moniquemrapier