Iako su neki od najvećih trendova u kosi još uvek prisutni, zavesa šiške, raskošni talasi i XXL volumen u toplijim mesecima daleko su od toga da se lako održavaju, tako da ne čudi da su najpopularnije frizure one koje izgledaju kao da su samo napola gotove.

'Undone blowout' ili fen frizura koja je znatno opuštenija od svoje strože sestre je apsolutni hit.

Otkako je najsjajnija zvezda na beauty nebu - Dyson Airwrap - ugledala svetlost dana, mega volumen frizure su u potpunosti zavladale TikTokom, Instagramom i ulicama širom sveta. Matilda Djerf je postala apsolutni autoritet kada je kosa u pitanju, noseći frizuru koja neodoljivo podseća na one kakve su nosili supermodeli 90-ih. Ipak, koliko god da obožavamo izgled koji ona i mnoge druge žene širom sveta neguju, volumen i visoke temperature se nikada nisu voleli.

Šta je tačno nedovršena fen frizura?

Kako dani postaju topliji, sve više i više slavnih lepotica se odlučuje za prigušenije stilove za crvene tepihe, bez obzira na frizure koje vole. Nedovršeno feniranje i dalje zadržava eleganciju klasičnog feniranja, ali su luksuzni talasi puni života sada zamenjeni opuštenijom teksturom. Volumen se uglavnom zadržava na temenu, dok vrhove odlikuje mekoća i prirodniji izgled.

Ono što volimo da čujemo u vrelim danima je da nešto zahteva minimum truda, a frizura o kojoj pričamo je definitivno najbolji primer ovog trenda.

Bonus video

Undone blowout frizura Tiktok/talia.aesthetica

Izvor: Wanted A.N.