Ovog proleća frizure srednje dužine daleko su više u fokusu nego prethodnih godina, kada su se koplja lomila između ultra-kratkog boba i dugih stilova.

Takođe, stepenaste frizure su i dalje najtraženije, od kojih je "rejčelka", odnosno popularna moderna verzija frizure koju je nosila Dženifer Aniston u "Prijateljima" i dalje #1. 

Razumljivo, pojavile su se i nove verzije "it" stila, poput "Rejčel boba" koji je ponela i naša pevačica Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac sa "rejčelkom".
Instagram/bekvalceva 

Reč je o stilu srednje dužine u kojem se prepliću različiti tipovi lejera. Kosa je mikro stepenovana u donjim delovima kako se ne bi izgubila dužina, kao i u zadnjem delu, te tako ima lep oblik čak i kada nije isfenirana. 

Nataša Bekvalac sa mikro lejerima.
printscreen/instagram/elements_club_tomislavgrad 

Pročitajte još: DUGI BOB NATAŠE BEKVALAC ZAVARAO NAS JE DA MISLIMO DA IMA GUŠĆU KOSU: Mikro lejeri daju volumen čak i bez feniranja

Ovakav način šišanja daje efekat da vam je kosa gušća nego što jeste, zbog čega je "Rejčel bob" idealan za one koji imaju tanku vlas, bez volumena.

Plus je i što frizura izgleda dobro bila isfenirana ili ne, a "trpeće" i talase i lokne. Ako ništa od ovoga nije vaša "šoljica čaja", kosu jednostavno možete "nagužvati" rukama sa malo pene i voila, spremne ste za polazak.

Svakako, mi smo prelistali Pinterest u potrazi za još nekim primerima popularne frizure, te pogledajte kakve još varijacije stepenastog dugog boba, odnosno loba, postoje.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

FRIZURA BOB ZA TANKU KOSU Instagram/pollyvsayer

Izvor: Wanted J. S.