Ako nam je i za jedan trend drago što se vratio na velika vrata, to su definitivno stepenaste frizure iz devedesetih koje ističu ono najlepše na licu, čine da kosa izgleda bujnije i sa više volumena, i ujedno podmlađuju. 

Veliki im je plus i što se lako stilizuju, te su kao takve savršen izbor za one koji nemaju previše vremena (ili živaca) da feniraju kosu. 

Zato i ne čudi što su shag, butterfly cut i slični stilovi bili jedni od najtraženijih, a ista situacija nastavlja se i ove 2024.

Zapravo, slobodno se može reći da je jedna frizura već napravila bum, i gotovo preko noći postala najtraženija u salonima, a krivac je, baš kao i davnih devedesetih, niko drugi do Dženifer Aniston i njena "rejčelka", ovog puta u lob varijaciji. 

Slavna glumica nedavno se pojavila sa "fluffy" lobom na crvenom tepihu, a bjuti zaljubljenice su gotovo instant pomenuti stil počele da traže po salonima. 

Fluffy lob je pre svega varijanta dugog boba, sa stepenovanjem na gornjim slojevima, dok su donji istanjeniji, kao da su skraćeni britvicom, a ne makazama. 

Pročitajte još: FRIZURA KOJA JE OSVOJILA NEDELJE MODE 2024: Trendseterke je obožavaju, a evo kako da je stilizujete

Ovakva frizura dobro "trpi" različite načine stilizovanja, te dobro izgleda i kada je samo prosušena fenom, kada je uvijena ili pak isfenirana na ravno.  

Zbog specifične forme, dobro izgleda sa svim teksturama kose, te će bez problema moći da je iznesu i oni sa ravnom, talasastom ili kovrdžavom kosom. 

Fluffy lob ujedno i podmlađuje, dajući kosi više "pokreta", odnosno lepršavosti, zbog čega je jasno zašto je ova nova verzija stare "rejčelke" uspela da za kratko vreme postane hot trend po salonima, a u nastavku pogledajte još neke varijacije najpopularnije frizure za 2024.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Mašna u kosi Tiktok/amberrosepeakehair

Izvor: Wanted J. S.