Iako male torbice u svakodnevnom izgledu u poslednje vreme gube na popularnosti, one su i dalje apsolutni „must-have” u svečanim prilikama. Izrazita večernja torba će čak i najjednostavnijem izgledu dodati dašak šarma i ličnosti, pa pre sezone matura nije loše uložiti u manji model koji privlači pažnju svojim zanimljivim dizajnom.

I dok zimsku sezonu žurki obično karakterišu blještavila i šljokica, u letnjoj sezoni nećete pogrešiti ako dramatične modele torbi zamenite nečim romantičnijim. Na primer, umesto strukturirane torbe sa cirkonima, izaberite model torbe na vezice ukrašen šarenim perlama, resama ili sedefastim pločicama koje su trenutno veoma zastupljene u high street ponudi.

U aktuelnim kolekcijama i dalje vidimo veliki broj torbi inspirisanih hit modelima američkog brenda Cult Gaia, najpoznatijeg po upečatljivim modnim dodacima. Obično su to mikro modeli zanimljivog oblika, kao što je virusna ravna metalna torbica (naći ćete ih u Mango i Zara!) ili maksimalistički stilovi sa morskim motivima poput školjki ili bisera.

Ovakve torbe su idealan izbor za letnja venčanja, bilo da ste mlada ili gost. Tašna torba je odličan način da pokažete svoj stil i ličnost u prilikama sa formalnijim kodeksom oblačenja, tako da ne bežite od razigranih oblika i nepredvidivih ukrasa i materijala. Deset torbica koje smo odabrali u nastavku poslužiće kao odličan izvor inspiracije!

ZARA Torbe za svečane prilike poput svadbi i venčanja

Bonus video

Izvor: Fashion.hr/ Wanted A.N.