Ako ste u potrazi za praktičnom, a opet elegantnom torbom za dnevne prilike, svakako biste trebali zaviriti u novu H&M kolekciju. Švedski high street gigant ovog se proleća može pohvaliti s nekoliko rasprodanih stilova koji su instant postali hit na društvenim mrežama. Nakon “duplikata” Guccijeve kultne Jackie i Cyme shopper modela obožavanog brenda Polene, na radaru trendseterki ovoga se puta našla torba vidno nadahnuta bestselerom kuće Bottega Veneta.

Reč je o svestranom i vrlo funkcionalnom modelu Andiamo, upečatljive teksture od isprepletene napa kože svojstvene ovom luksuznom brendu. Ovaj Bottegin model doživeo je brojna izdanja i verzije, a u svome ormaru ga imaju trendseterke poput Hejli Biber, Kajli Džener i Rouzi Hantington.

HM TORBA
H&M 

Torba je specifična po višestrukim ručkama, zbog kojih se može nositi na nekoliko načina – preko ramena, u ruci ili kao “crossbody”.

H&M-ova verzija dolazi u tamnosmeđoj boji, sa svim pripadajućim ručkama te je ručno izrađena od imitacije kože – tačnije, recikliranog poliestera. Dimenzije je čine idealnom za poslovne prilike, no vrlo je lako možemo zamisliti i u nešto opuštenijim letnjim prilikama.

H&M ima kopiju Bottega Veneta torbe za mnogo manje novca Instagram/zaraoutfits.uk

Fashion devojke na TikToku proglasile su je “savršenom letnjom torbom” te nas nimalo ne čudi što je na H&M-ovom webshopu potpuno rasprodana. Ipak, s obzirom na popularnost modela, ne sumnjamo kako ćemo ga uskoro ponovno videti na policama.   

Izvor: Fashion.hr/ Wanted A.N.