Znamo da mnogi high street brendovi redovno kopiraju luksuzne brendove i predstavljaju veoma slične komade, ali mislimo da smo otkrili jedan od najboljih komada do sada. Naime, u novoj kolekciji Stradivarius uočili smo fora torbu koja na prvi pogled može da liči na bilo koju platnenu, letnju torbu, ali je mnogo više od toga. Naime, ova torba nas je svojim oblikom, detaljima i sveukupnim izgledom veoma podsetila na Hermes Birkin torbu.

2 Stradivarius torbe koje su 1/1 kopija Hermes Birkin torbi za leto
Instagram 

To je Stradivarius torba u modelu City bag. Stradivarius torba dolazi u istom kvadratnom obliku kao i Birkin torba. To znači da je velika i da ima dovoljno mesta za sve što nam treba, a to je bio i cilj kreiranja Birkin torbe. Tu su i ručke i dve trake koje se spajaju u sredini i zaključavaju - vrhunski detalj koji imaju Birkin torbe.

Stradivarius modeli torbi imaju nešto duže ručke (s obzirom na to da su Birkin ručke male i da je teško da ruka prođe kroz manji model veličine 25). Umesto katanca po kome je Birkinica poznata, ova Stradivariusova torba ima kopču, ali je sličnost velika.

torba.jpg
STRADIVARIUS 

Stradivarius torbe imaju jedan detalj koji Birkin torbe nemaju, a to je dugačak kaiš uz pomoć kojeg se torba može nositi preko ramena. Stradivarius torba dolazi u dve boje - u beloj sa crvenim detaljima (ručke i kaiševi i kaiš) i u crno-beloj (cela torba je u crno-belim prugama, a ručke i detalji su u crnoj. Cena Stradivarius torbi je super, torbe koštaju 3.390 dinara, dok modeli Birkin počinju od 8 hiljada evra, a mi smatramo da je ovo jedan od najboljih komada koji su našli inspiraciju u skupom modelu.

torba (1).jpg
STRADIVARIUS 

Bonus video

Dizajnerska YSL torba od 75e TikTok/bryanmundjr

Izvor: Miss7hr/ Wanted A.N.