Svet ne prestaje da bruji o novoj vezi Breda Pita. Slavni zavodnik, iako je u jeku bitke oko starateljstva sa bivšom suprugom Anđelinom Džoli, očigledno ima vremena i za ljubav, te je sada uplovio u odnos sa misterioznom devojkom o kojoj se još uvek ništa ne zna.

"Izlazi sa jednom ženom, ali nije u ozbiljnoj vezi", rekao je izvor za "People". Slavni glumac Bred Pit (58) koji je bio oženjen Anđelinom Džoli i Dženifer Aniston, a veren sa Gvinet Paltrou, navodno je imao romansu sa 29-godišnjom Poljakinjom Nikol Poturalski o kojoj se pisalo da veoma podseća na Irinu Šajk.

printscreen/instagram Nikol Poturalski bivša je devojka Breda Pita, a krasi je nestvarna lepota.

Za sve ove godine nagađanja o njegovom ljubavnom životu samo su se smenjivala, a za njegovo imene vezivane su i brojne lepotice. I dok danas teško da bilo kakav odnos može da sakrije od budnih očiju paparaca, nekada je situacija bila potpuno drugačija, te je bio samo lepuškasti frajer koji je muvao devojke baš kao i svi. 

Otkrio ga Srbin

Naime, mnogi ne znaju da je Bred Pit karijeru započeo upravo zahvaljujući jednom Srbinu koji je prepoznao njegov talenat. Čuveni snimatelj i reditelj Božidar Bota Nikolićangažovao je Pita u filmu "Tamna strana Sunca", a plavokosi lepotan tada je igrao rame uz rame za velikanima srpske kinematografije kao što su Milena Dravić, Sonja Savić i drugi...

Film je snimljen 1988, kao američka koprodukcija sa SFRJ i Kanadom, a scenario su po priči Nikole Jovanovića napisali Endru Horton i Željko Mijanović.

Inače, snimatelj i reditelj Božidar Bota Nikolić jedan je od dobitnika jednog od najprestižnijih priznanja – Nagrade za celokupno stvaralaštvo i doprinos srpskoj kinematografiji, koju dodeljuje Udruženje filmskih umetnika Srbije.

Breda Pita otkrio je Srbin.
Shutterstock 

Upravo on je otkrio Breda Pita i otvorio mu vrata glumačkog sveta.

"Ja sam otkrio Breda Pita. Bio sam u „Metro Goldvin Majeru“, i od četiri stotine glumaca koji su bili na kastingu za ovaj film, izabrao sam njega. U najužem izboru bila su trojica glumaca, i tada nisam imao dilemu da li ću mu dati ulogu. Kada sam mu saopštio da je izabran, Pit je otrčao do travnjaka i počeo da skače od sreće i pravi kolutove. Početkom devedesetih, kada je Crvena zvezda harala Evropom, došao je u Beograd da me poseti. Odveo sam ga na utakmicu, ne sećam se tačno s kim je Zvezda igrala. Bio oduševljen kada je na “Marakani” video 100.000 ljudi i glasno je navijao za Zvezdu", prisećao se poznati reditelj u intervjuu za “Pres”.

Božidar Bota nikolić ispričao je sve o Bredu Pitu.
pritnscreen/youtube 

"Zbog izbijanja rata u tadašnjoj Jugoslaviji, „Tamna strana Sunca“, nažalost, ovde nikada nije prikazana, a američku premijeru je doživela tek 1997. Meni su, zapravo, Amerikanci ukrali taj film, jer sam ja njegov suvlasnik, a nikada mi nisu dali ni dinara. Ali danas mogu da kažem da u karijeri ne žalim gotovo ni za čim", izjavio je on jednom prilikom.

izlazio u SKC

No, vreme koje je Pit proveo u Srbiji nije prošlo ni bez izlazaka na kultna mesta Beograda. Glumac je naveći deo vremena provodio sa umetnikom Petrom Ilićem Ćirilom i to u kultnom SKC-u.  Kako je Ćirilo otkrio kada su izlazili, Bred je "muvao" devojke na jedan neobičan način.

"Bred Pit je jedne godine blejao u SKC-u, doveo ga je Čarli Popović, doajen i papa za tehno muziku u našoj zemlji. Bred je blejao sa nama, bio je normalan dečko, jurio je ribe, kao napiše broj telefona i gađa ih, baci na sto", ispričao je Petar u emisiji "Zvezda je život".

Danas je doduše dovoljno samo da ih pogleda i njegove su, ali u ono vreme, izgleda da je i Bred morao da se pomuči baš kao i drugi obični momci.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!