Pevačica raskošnog glasa Selin Dion odnedavno se ponovo pojavljuje na većim dešavanjima, nakon duge pauze usled borbe sa sindromom ukočene osobe

Da nešto ozbiljno nije dobro bilo je jasno kada je svojevremeno otkazala zakazanu turneju i nastupe. Mesecima se nije oglašavala, sve dok konačno nije otkrila javnosti da boluje od bolesti koja faktični ljude pretvara u kamen ili statue, a najgore od svega je to što izlečenja nema. 

U jednom trenutku je i njena sestra otkrila da Selin nije reagovala na terapije, te da su se mučili da pronađu lek koji deluje. 

Selin Dion pati od sindroma ukočene osobe.
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ipak, pop diva je sada daleko bolje, što se jasno videlo i kada je nedavno krasila naslovnicu Voga. Mnogi su komentarisali da Selin izgleda neverovatno, i aplaudirali joj na borbi. 

Pročitajte još: PEVAČICA KOJA SE PRETVARA U KAMEN NA NASLOVNICI VOGA: Skinula se i pokazala da je jača od bolesti

Ona je inače snimila i dokumentarac o svom životu "I am: Celine Dion," koji će uskoro ugledati svetlo dana, a trejler je već na mrežama. 

No, pojedini zastrašujući kadrovi potresli su njene obožavatelje koji nisu bili svesni šta je sve pevačica preživljavala. 

Najšokantniji deo ovog trejlera kada pevačica poziva hitnu pomoć, a u pozadini se čuje gradska buka. Nije sigurno kada i zašto je pozvana hitna pomoć, ali je verovatno zbog njene borbe sa sindromom ukočene osobe.

Selin Dion se rasplakala u dokumentarcu
printscreen/x/celine dion 

Pred kraj trejlera, ona obećava svojim fanovima da će učiniti sve da sačuva svoj glas, koji opisuje kao dirigenta njenog života.

"Kada vam je glas donosi užitak, onda ste najbolja verzija sebe. Treba mi moj instrument - moj glas. Dijagnostikovan mi je veoma redak neurološki poremećaj i ranije nisam bila spremna da godovrim o tome, ali sada jesam", priznala je. Potom je dodala: "Vidim svoj život i volim svaki njegov deo".

Selin Dion kaže da će uraditi sve da sačuva svoj glas
printscreen/x/celine dion 

Trejler se završava tako što je izjavila: "Ako ne mogu da trčim, hodaću. Ako ne mogu da hodam, puzaću. Ali ja neću stati, ona neće stati", a ove reči raznele su na komade njene obožavatelje. 

"Totalno sam u šoku, ona ne zaslužuje ovu situaciju", "Selin me je rasplakala, a njen dokumentarac još nije izašao", "Već plačem. Kraljice, ne zaslužuješ ništa osim zdravlja, ljubavi i sve pohvale. Ostani jaka Selin, toliko te volimo i pakleno nam nedostaješ", samo je delić onoga što se moglo pročitati, pored poruka podrške da pobedi prepreke i ponovo bude najsjajnija verzija sebe.

Bonus video:

Selin Dion Instagram/celinedion

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!