Mik Šumaher, naslednik legende Formule 1 Mihaela Šumahera, ne krije koliko ga je promenila veza sa lepom Bosankom Lailom Hasanović. 

Par se retko kada odvaja, i jedno su drugome najveća podrška, zbog čega im mnogi predviđaju svadbena zvona

Inače, balkanska manekenka koja je rodom iz Srebrenice, a danas živi i radi u Kopenhagenu, upravo zbog Mika dosta vremena provodi i u Ženevi. Iako je rođena i odrasla u Danskoj, Laila danas često posećuje Srebrenicu.

Iza sebe ima i jedan izbor lepote. Naime, 2019. je bila u finalu izbora za Miss Universe Danske, ujedno je jedna od angažovanijih lica u modnom svetu.

Kada je reč o Miku, Laila i on su se upoznali na Grand Prixu u Belgiji, gde se, očigledno, i dogodila ljubav. Lepoj Bosanki malo ko je mogao da odoli, ali je samo Šumaherov naslednik uspeo da je osvoji. 

Mlada manekenka se sada i dodatno "razgolitila" na svom Instagramu, a komplimenti na račun njenog izgleda samo su se ređali.

Doduše lepotica je i ranije delila fotografije na kojima je u senzualnim izdanjima, zbog čega Miku često poručuju da je "pravi srećnik".

A ovakvi komentari ne čude ako se uzme u obzir da manekenka ne krije koliko je zaljubljena u novu nadu Formule 1, te da njeno srce pripada upravo samo Miku, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

instagram/ lailahasanovic Pogledajte kako izgleda lepa Laila, nova devojka Mika Šumahera.

Pročitajte još: ŠUMAHEROVA ŽENA PRODAJE NJEGOVE DRAGOCENOSTI: Primorana da bukvalno prosi novac da bi legenda F1 preživela

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Vrela prognoza bosanka  tiktok/@100odstobosanka


Izvor: Mondo J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!