Mihael Šumaher doživeo je užasnu nesreću na skijanju u decembru 2013. godine, a to je bio poslednji put da je legenda Formule 1 viđena u javnosti. Za sve ovo vreme u javnosti su se pojavile oprečne informacije o njegovom stanju, te postoje priče da je Šumaher poput biljke, ali i da može da funkcioniše, ali ograničeno.

Šta je od svega toga istina nije poznato, jer porodica sve prave informacije krije od sveta. Ipak, s vremena na vreme ipak podsete javnost na legendu, najčešće deljenjem fotografija

To najčešće radi Mik Šumaher, Mihaelov sin, za kojeg mnogi kažu da sve više liči na slavnog oca i koji je i krenuo njegovim stopama. 

Upravo jedna njegova objava izazvala je haos na mrežama, a ljudi su imali samo jedan komentar - "Vidim Šumahera"

Mik se pohvalio da će sledeće godine biti u timu Mercedes-AMG PETRONAS F1, ne skrivajući oduševljenje, a pored čestitki i komentara da bi "njegov otac bio ponosan", mnogi su morali da dobro protrljaju oči jer im se činilo da se "istorija ponavlja", tačnije, priviđao im se Mihael. 

"Vidim Šumahera", "Kad je nasmejan kao da je Mihael", "Ti popunjavaš rupu koja je ostala iza Mihaela", "Koliko vidim, nisam jedini kojem se priviđa Šumaher", samo je delić koji se mogao pročitati. 

Da li je Miku drago da vidi ovakve reakcije ljudi, nije poznato jer taletovana mlada zvezda Formule 1 nije komentarisala pisanja pratilaca. Kako je i sam priznao svojevremeno, svestan je da je "mnogo očiju" upereno na njegovu karijeru i da prati krupne stope koje je ostavio njegov otac

Mik je i sam podelio pre izvesnog vremena da mu je najteže to što o svemu nije mogao da priča sa ocem.

- Tata i ja bismo se razumeli na drugačiji način, jer govorimo sličan jezik. Jezik moto sporta. Imali bismo o čemu da razgovaramo. O tome najviše razmišljam, mislim da bi nam bilo sjajno. Svega bih se odrekao samo da to imam - opisao je Mik tugu koju oseća jer ne može najlepše stvari u životu da podeli sa ocem, čime je jasno potvrdio i to ne toliko dana da Mihael ne može da priča, te da su glasine da je gotovo u vegetativnom stanju istinite, a da li će na njegovom profilu ipak jednog dana osvanuti fotografija novijeg datuma sa Šumaherom, samo ostaje da se nadamo.

Pročitajte još: ŠUMAHEROV SIN DO UŠIJU ZALJUBLJEN U LEPOTICU IZ SREBRENICE: Ima oči samo za fatalnu Bosanku koja oduzima dah izgledom

Bonus video:

FORMULA 1 SPEKTAKL U BEOGRADU ZA SAMO 4 DANA: Šampionski bolid stigao u Srbiju!  Promo

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!