Poslednjih dana, Instagram je u znaku božićnih fotografija slavnih koji su rado delili kako su i s kim proslavili praznik. Međutim, među hiljadama objava, jedna se posebno izdvojila i čak je proglašena "najtužnijom fotografijom proslave Božića"

U pitanju je slika koju je objavio na svom profilu Mik Šumaher, sin legende Forumule 1, Mihaela Šumahera. Na fotografiji nasmejano pozira uz majku Korinu i sestru Đinu Mariju. Ipak, proslavljeni šampion nije bio sa njima. 

"Nedostaje Mihael", "Zašto i Mihael nije tu", "Ovo je tako tužno"... pisali su mnogi, a bilo je i onih koji su mišljenja da je možda baš legenda Formule 1 taj koji ih je fotografisao, iako je činjenica da je ovako nešto malo verovatno.

Podsetimo, legendarni vozač Formule 1 doživeo je tragičnu nesreću na skijanju u jednom francuskom odmaralištu u decembru 2013. godine, nakon čega je skoro šest meseci bio u medicinski indukovanoj komi.

Šumaher je doživeo stravičnu nezogu nakon koje je jedva ostao živ.
Malosio/Fotogramma/Ropi / Zuma Press / Profimedia 

Od 2014. godine, kada je prebačen u porodičnu kuću na rehabilitaciju, porodica Šumaher se povukla iz javnosti kako bi zaštitila njegovu privatnost. Ni danas se ne zna u kakvom je stanju sedmostruki šampion Formule 1.

Određeni izvori bliski porodici govore da je Šumaher poput biljke, te da terapija matičnim ćelijama nije uspela. Jedino što se zna je da može da sedi i da pravi "bebeće" korake. 

Šumaher navodno moće samo da sedi i da pravi bebebće korake.
OLIVER MULTHAUP / AFP / Profimedia 

Ova činjenica rastužila je njegove fanove širom sveta, a poslednja objava njegovog sina samo potvrđuje da su male šanse da ćemo slavnog šampiona ikada više videti u javnosti.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!