Mik Šumaher, sin proslavljenog Formula 1 šampiona Mihaela Šumahera oglasio se na Instagramu i poželeo srećan Božić svojim pratiocima, a njegovu objavu mnogi su čekali sa zebnjom. 

Prošle godine, na njegovom profilu osvanula je porodična fotografija na kojoj je sa majkom  Korinom i sestrom Đinom Marijom, a ova objava bila je proglašena za najtužniju božićnu sliku upravo jer legendarni vozač nije na istoj. 

Ove godine, situacija je bila potpuno drugačija - Mik je objavio fotografiju, ali na njoj nisu ni majka, ni sestra, već on sa devojkom Lajlom Hasanović, sa kojom već neko vreme uživa u skladnoj vezi. 

Crno-bela fotka je nastala, kako se čini, u porodičnom domu, a mladi par nasmejano je pozirao uz reči: "Srećan Božić svima od nas" uz malo belo srce. 

Ljudi su oduševljeno komentarisali njegovu čestitku i poželeli im mnogo sreće, a mnogima su zasuzile oči zbog Mikove, kako kažu "nove porodice", s obzirom da je jasno da stvari postaju ozbiljne sa Lajlom, te da je velika stvar što ju je doveo u svoj dom, i upoznao sa ocem kojeg godinama nije moguće videti u javnosti. 

Poznato je da porodica Šumaher i te kako vodi računa o tome ko sme da dođe u porodičnu kuću, te da je to dozvoljeno samo onima kojima apsolutno veruju, a čini se da je lepa Bosanka zaslužila njihovo poverenje. 

Podsetimo, Mihael Šumaher, legendarni vozač Formule 1 doživeo je tragičnu nesreću na skijanju u jednom francuskom odmaralištu u decembru 2013. godine, nakon čega je skoro šest meseci bio u medicinski indukovanoj komi.

Mihael Šumaher doživeo je tešku nesreću 2013.
Malosio/Fotogramma/Ropi / Zuma Press / Profimedia 

Od 2014. godine, kada je prebačen u porodičnu kuću na rehabilitaciju, porodica Šumaher se povukla iz javnosti kako bi zaštitila njegovu privatnost. Ni danas se ne zna u kakvom je stanju sedmostruki šampion Formule 1.

Određeni izvori bliski porodici govore da je Šumaher poput biljke, te da terapija matičnim ćelijama nije uspela. Jedino što se zna je da može da sedi i da pravi "bebeće" korake.

Mik je i sam nehotice potvrdio ove navode kada je, pre izvesnog vremena, otkrio da mu je najteže to što o svojoj karijeri nije mogao da priča sa ocem.

"Tata i ja bismo se razumeli na drugačiji način, jer govorimo sličan jezik. Jezik moto sporta. Imali bismo o čemu da razgovaramo. O tome najviše razmišljam, mislim da bi nam bilo sjajno. Svega bih se odrekao samo da to imam", opisao je Mik tugu koju oseća jer ne može najlepše stvari u životu da podeli sa ocem, čime je jasno potvrdio i to ne toliko dana da Mihael ne može da priča, te da su glasine da je gotovo u vegetativnom stanju istinite.

Ipak, iako tugu zbog oca ne može da sakrije, osmeh na lice svakako mu vraća lepa Laila, koja je rodom iz Srebrenice. Podsetimo, par se upoznao na Grand Prixu u Belgiji, gde se, očigledno, i dogodila ljubav. Iako je rođena i odrasla u Danskoj, Laila često posećuje Srebrenicu. Iza sebe ima i jedan izbor lepote. Naime, 2019. je bila u finalu izbora za Miss Universe Danske, ujedno je jedna od angažovanijih lica u modnom svetu.

Lailu, koja trenutno živi u Kopenhagenu, na Instagramu prati blizu 200.000 pratilaca, a zbog posla često putuje, međutim, to očigledno nije prepreka njihovoj ljubavi, a još fotografija lepe zavodnice pogledajte u galeriji u nastavku.

instagram/ lailahasanovic Pogledajte kako izgleda lepa Laila, nova devojka Mika Šumahera.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Vrela prognoza bosanka  tiktok/@100odstobosanka

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!