Mik Šumaher, sin čuvene legende Formule 1 Mihaela Šumahera, proslavio je 22. rođendan, a u moru čestitki najdraža mu je, sigurni smo, ona koju je dobio od devojke, lepe Laile Hasanović.

Sa fatalnom bosanskom manekenkom uživa u odnosu već neko vreme i redovno dele zajedničke objave, zbog čega im mnogi predviđaju svadbena zvona. 

Inače, balkanska manekenka koja živi i radi u Kopenhagenu, a sada dosta vremena provodi i u Ženevi, poreklom je iz Srebrenice, piše "tPortal"

Par se upoznao na Grand Prixu u Belgiji, gde se, očigledno, i dogodila ljubav. Iako je rođena i odrasla u Danskoj, Laila često posećuje Srebrenicu.

Iza sebe ima i jedan izbor lepote. Naime, 2019. je bila u finalu izbora za Miss Universe Danske, ujedno je jedna od angažovanijih lica u modnom svetu.

Lailu, koja trenutno živi u Kopenhagenu, na Instagramu prati preko 318.000 pratilaca, a zbog posla često putuje, međutim, to očigledno nije prepreka njihovoj ljubavi, a još fotografija lepe zavodnice pogledajte u galeriji u nastavku.

instagram/ lailahasanovic Pogledajte kako izgleda lepa Laila, nova devojka Mika Šumahera.

Bonus video:

Veza na putu TikTok/jazzzcoook

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!