Pop pevačica Britni Spirs se u sredu oglasila na Instagramu da se žali zbog svoje „apsolutno predivne“ porodice dok je objavila fotografiju svoje mame Lin Spirs zajedno sa ćerkama svoje sestre Džejmi Lin Spirs.

„Svi mi imamo problema sa svojom porodicom, ali dragi Bože, ne možete pomoći koliko ih volite“, napisala je ona. "Nisam na ovoj slici, ali se osećam kao da jesam."

Na porodičnoj fotografiji prikazana je pevačicina majka Lin kako jede za stolom male dece zajedno sa Medi, Ivi Joan i drugim članovima porodice.

Lin Spirs sa unukama
Instagram 

Britnini teški odnosi sa članovima njene porodice traje od novembra 2021. Godinama je pevačica prozivala svoju porodicu, posebno svog oca Džejmija Spirsa (71), koji je imao starateljstvo nad njom.

U svojim najprodavanijim memoarima iz 2023. godine, „Žena u meni“, kritikovala je Džejmija što kontroliše njen život, navodeći je da je „previše bolesna da bi izabrala dečka, a opet nekako dovoljno zdrava da se pojavljuje u serijama i jutarnjim emisijama, i da svake nedelje nastupaju za hiljade ljudi u drugom delu sveta.”

Britni Spirs tvrdi da joj nedostaju mama i sestra koje su je izdale
FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia 

Navela je da je Džejmi video da je „ona na zemlji ni zbog čega drugog nego da pomogne njihovim finansijama“. Britni je tvrdila da je njen otac, kada je počeo da joj bude staratelj 2008. godine, rekao: „Ja sam sada Britni Spirs“.

Pevačica je takođe optužila Džejmija da se sramotio njenog tela i da joj je ograničio unos hrane samo na piletinu i povrće u konzervi.

Dok je Džejmi imao starateljstvo nas svim njenim računima, Britni je takođe krivila svoju mamu što je stajala po strani dok je bila primorana da ode u ustanovu za mentalno zdravlje i naterana da ide na turneju.

U oktobru 2022. godine, Britni je osudila svoju porodicu na Instagramu jer „nemaju svesti i zaista veruju da nisu uradili ništa loše“.

Britni Spirs tvrdi da joj nedostaju mama i sestra koje su je izdale
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

U to vreme, izvor blizak pop zvezdi rekao nam je da se ona „oseća više povređenom nereagovanjem svoje majke jer su uvek bile bliske“.

Što se Britnine mlađe sestre tiče, ona je Džejmi Lin (33) u svojim memoarima nazvala "totalnom kučkom". Tvrdila je da se osećala „izdanom“ od strane sestre jer je unovčila svoj bol objavljivanjem memoara „Things I Should Have Said“, mesecima pre nego što je prekinuto starateljstvo.

Birtni Spirs, majka Britni Spirs, Lin Spirs
- / Wenn / Profimedia 

„Dok sam se borila protiv starateljstva i dobijala veliku pažnju štampe, ona je pisala knjigu koristeći to“, napisala je Britni.

Pevačica je takođe kritikovala svoju sestru što je razvila dobar odnos sa njihovim ocem umesto da stane na njenu stranu. Ona se prisetila da je tražila pomoć od sestre pre nego što bude primljena u mentalnu ustanovu 2018, a ona joj je navodno rekla: „Prestani da se boriš… Ne možeš ništa da uradiš povodom toga, zato prestani da se boriš protiv toga”.

Međutim, Britni je održala prijateljski odnos sa svojim bratom Brajanom Spirsom (47).

Bonus video

BRITNI SPIRS REKLA DA! Pop zvezdu verio 12 godina mlađi dečko posle DRAME kroz koju je prošla! (VIDEO) Instagram

Izvor: Wanted A.N.