Otac Britni Spirs nedeljama je bio u teškom stanju zbog infekcije koja mu se širila nogom nakon operacije kolena. Nažalost, procedura se zakomplikovala, a iako je imao čak pet operacija, doktori su ipak morali da mu amputiraju nogu, piše Page Six.

Vesti o amputaciji stigle su dva meseca nakon što se saznalo da je Džejmi Spirs ozbiljno bolestan i da je konstantno u bolnicama. Izvori bliski porodici potvrdili su da je izgubio preko 11 kilograma za kratko vreme, te da se situacija samo pogoršavala.

Džejmiju Spirsu je amputirana noga.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

U jednom trenutku pronela se priča da je Britni odlučila da razmotri pomirenje sa ocem usled njegovog teškog zdravstvenog stanja, no, izvori bliski pevačici su to demantovali i istakli da je ona "na putu isceljenja, ali da pomirenje sa Džejmijem nije u planu".

Da su reči insajdera tačne potvrdile su i objave Spirsove na Instagramu. Najpre je igrala u oskudnom vešu...

... da bi se potom potpuno skinula i sa širokim osmehom trčala plažom. 

Britni Spirs se skinula gola.
instagram/britneyspears 

Pročitajte još: BIVŠOJ PRAVIO DETE PA JE TERAO DA ABORTIRA: Izmislio je strahote a sad se krije iza one koja mu ugovorom naplaćuje afere

Doduše, video datira od pre tri meseca, što je pevačica i napomenula na Instagramu, ali je veoma čudno što je upravo sada odlučila da ga objavi. 

Podsetimo, pevačica se udaljila od oca nakon duge i teške borbe za okončanje starateljstva pod kojim je bila od 2008. Ona je o Džejmiju pisala i u svojoj biografiji "Woman in Me" i opisala ga kao "nasilnog"

Džejmi je imao kontrolu ne samo nad njenim finansijskim, već i ličnim odlukama. To znači da nije smela samostalno da raspolaže svojim novcem, da vozi auto, glasa, nije smela da zatrudni, da angažuje advokata, da razgovara sa novinarima, niti da javno govori o svojoj situaciji, a uvide o njenom zdravstvenom stanju imao je samo njen otac. Takvi staratelji se obično daju osobama koje imaju teške mentalne poremećaje ili demeciju, te uopšteno ne mogu samostalno da se brinu za sebe. Džejmi se, istina, nikad nije razbacivao novcem svoje ćerke, a neki su čak mišljenja da je zapravo živeo u prikolici, ali sa druge strane, dobijao je platu od 130 hiljada dolara da brine o njoj.

Džejms se inače i razveo od Britnine majke Lin 2002. godine, a ona je nakon toga tražila i zabranu prilaska jer se bojala za sopstvenu sigurnost zbog Džejmijevog nasilnog ponašanja. Međutim, nesuglasice u braku uspeli su da reše i ponovo su se zbližili 2010. godine, iako nije poznato da li su i dalje zajedno.

Što se tiče Britni, ona je u knjizi oca opisala kao "vođu kulta", i okarakterisala ga je kao alkoholičara koji ju je terao da ide na bespotrebne rehabilitacije samo da bi dobijao svoju "mesečnu platu". 

Mnogi su mišljenja da je sve što se danas dešava Džejmiju karma za ono što je radio ćerki, no ostaje samo da vidimo da li će saituacija imati rasplet i da li će doći do eventualnog pomirenje između njega i Britni.

Instagram Britni Spirs ponovo se skinula gola.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Bizarni video Britni Spirs Instagram

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!