Britni Spirs napravila je haos biografijom u kojoj je otkrila ne samo detalje iz svoje mučne prošlosti, već i sve "pikanterije" veze sa Džastinom Timberlejkom koji ju je svojevremeno iskoristio i izgradio karijeru na lažima. 

Najviše je odjeknulo priznanje da joj je pevač napravio dete, a potom insistirao da abortira "jer nisu spremni da budu roditelji". Da se ne bi saznalo da je trudna, Britni je popila tabletu kod kuće, i satima se previjala od bolova, dok je za to vreme Džastin svirao gitaru kraj nje jer je smatrao da će to da je smiri (?!). 

Britni i Džastin u vreme najveće ljubavi.
Shutterstock 

Zanimljivo je da je Timberlejk pokušao uz pomoć advokata da spreči bivšu ljubav da objavi knjigu, ali mu to nije pošlo za rukom. Ipak, smatra se da je ipak uspeo da izdejstvuje da se pojedini detalji izbace. 

No, i ovo "malo" što je objavljeno bilo je dovoljno da mu zapečati karijeru. On je, gotovo preko noći, postao najomraženiji muškarac, a njegovi nastupi su bojkotovani od strane fanova. Komentari na mrežama su nemilosrdni i mnogima nije jasno da li će se i kako ikada oporaviti od svega što se dešava s obzirom da cancel kultura praktično onemogućuje da nastavi da se bavi muzikom. 

Britni je ludo volela Džastina.
Shutterstock 

Timberlejk je i zaljučao komentare na svojim objavama, a razjareni fanovi preplavili su Instagram njegove supruge Džesike Bil. "Stidi se", "Sramota za muški rod", "Da li vam deca znaju koliki kre*en im je otac", "Udala si se za najgoreg čoveka", "Zaslužuje pakao za ono što je uradio Britni"... samo je delić koji se u prvi mah mogao pročitati ispod objava Bilove.

Neki misle da nije isključeno da će zbog novonastale situacije glumica morati da se vrati na posao i da doprinosi, jer Džastina masovno bojkotuju na nastupima.

Podsetimo, Britni i Džastin bili su svojevremeno "zlatni par". Pevačica nije krila koliko je luda za pevačem kojeg je upoznala još dok su zajedno bili deo Mickey Mouse Club-a. 

Međutim, par se razišao 2000, nakon tri godine veze, a čuvena je priča o tome kako je Britni godinama tvrdila da nije imala intimne odnose, dok je Timberlejk u jednom intervjuu na neukusno pitanje "Jesi li j***o Britni Spirs?", odgovorio sa: "Okej, jesam".

Takođe je ispalo da je Britni ta koja ga je varala, te da ju je zato ostavio iako se ispostavilo da je on taj koji je svako malo bio neveran, a pevačica mu je praštala jer ga je ludo volela. 

Džastin je nakon raskida prozivao Britni i u pesmama predstavljajući sebe kao "zaljubljenog momka kog je povredila zla devojka".

Ipak, nakon što je 2021. objavljen dokumentarac "Framing Britney Spears" i svet je bio potresen detaljima iz života, rane mladosti i karijere pevačice, Timberlejk je bivšoj devojci uputio javno izvinjenje zbog toga što je doprineo njenim problemima.

"Video sam poruke, tagove, komentare i brige, pa želim da odgovorim", napisao je pevač. "Duboko se izvinjavam zbog trenutaka u životu u kojima su moja dela doprinela problemu, kada sam govorio brzopleto ili nisam pričao kada je trebalo."

Istina je da je Džastin imao određenu korist od veze sa Britni, dok je pevačica u tom periodu prolazila kao "bosa po trnju" jer su je mediji direktno i indirektno predstavljali kao devojku lakog morala, dok je Timberlejk je za to vreme veličan, što je pevač iskoristio za razvoj svoje solo karijere.

Britni tada nije prihvatila njegovo izvinjenje, što je jasno i po činjenicama koje je iznela u knjizi na iznenađenje svih.

"Hejtu" prema Timberlajku nije pomogla ni priča sa sadašnjom suprugom Džesikom Bil, jer je i njihova priča bila više nego turbulentna. 

Par je zajedno preko 11 godina, ali njihov početak nije bilo nimalo lak jer je pevač lepu glumicu "vodao" kako mu se htelo. 

Upoznali su se 2005, a u vezu ušli dve godine kasnije. Džesika je 2010. izjavila da je njena romansa sa Džastinom nešto najdragocenije u njenom životu. Nedugo zatim, 2011. su raskinuli. Njihovi PR timovi su saopštili da su nakon raskida ostali u dobrim odnosima. Timberlejk je u to vreme za "Vanity fair" izjavio da je njegova bivša devojka za njega jedna od najvažnijih osoba.

Džastin Timberlejk sa Džesikom Bil kada su obnovili zavete.
Instagram 

Međutim, kružile su i priče da Džastin beži od ženidbe, pa se o Džesiki nažalost pisalo da uzludno pokušava da ga odvede do oltara. Kada se tome dodaju glasine da je on sve vreme bio zapravo zaljubljen u Britni Spirs, onda je jasno zašto je baš ona u ovoj priči bila strana koja je najgore prošla u medijima, dok se Džastin (ponovo) izvukao.

Govorilo se da sili njihov odnos, da želi po svaku cenu da postane "gospođa Timberlejk", a glumica je čak i svoju karijeru stavila na "hold" zbog pevača. Do pomirenja je konačno došlo krajem 2011. kada su se verili u Montani što je Džastina inspirisalo za pesmu "Montana", a potom su se venčali 2012. u Italiji na kojem je bilo oko 100 gostiju.

Međutim, brak nije značilo i da je Timberlejk posvećen supruzi. Iako je danas "manji od makovog zrna", šuška se da ga "pod kontrolom" navodno drži predbračni ugovor po kojem ona dobija pola miliona dolara za svaku preljubu u kojoj bude uhvaćen.

Ni ova stavka nije završila tek tako u ugovoru, s obzirom da je pevač uhvaćen u spornoj situaciji sa koleginicom Ališom Vejnvrajt, na pauzi snimanja filma "Plamer" u Nju Orleansu. Uživali su u jednom baru gde su ih uhvatili fotografi - ona je njega nežno dodirivala za koleno i nogu, a onda je on nju uhvatio za ruke i "igrao se njima".

"Izvinite, bio sam pijan. Loš sam primer našem sinu", objašnjavao se kasnije Džastin za kojeg se tvrdi da mu ovo nije bila ni izblizu jedina prevara. Iako se nagađalo da će javna preljuba dovesti do razvoda, poznati par je pobedio krizu.

Džastin Timberlejk i Džasika Bil sa njihovim sinom.
Profimedia, LRNYC / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Danas je Džastin poput "mačeta", kako se mnogi šale, i ne pomišlja da supruzi bude neveran. Drži se van javnog života i ne planira to da menja, a supruga i deca konačno su mu na prvom mestu, kako je i trebalo ranije da bude, a da li će uspeti da se "opere" od skandala sa Britni, ostaje da vidimo.

Bonus video:

Bizarni video Britni Spirs Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!