Samo dan nakon što se i zvanično razvela od bivšeg supruga, u javnosti su se pojavile fotografije incidenta iz jednog hotela u kojem je Britni Spirs odsela sa novim dečkom. 

Pevačica je bila bosa, raščupana, razmazane šminke, samo u kratkom šortsu, ogrnuta ćebetom dok ju je hitna pomoć vodila iz hotela, a paparaco fotke podsećale su na trenutak iz prošlosti kada je takođe doživela nervni slom, i malo potom obrijala glavu

Stanje Spirsove sve je gore, što potvrđuju i njeni najbliži koji su veoma zabrinuti zbog nemogućnosti da joj pomognu. Izvori tvrde da je "potpuno nefunkcionalna", kao i da je na granici "mentalnog sloma", čemu doprinosi i buran odnos koji ima sa dečkom Polom Solizom.

On je inače bivši zatvorenik, a sa pevačicom je već nekoliko meseci u vezi. Navodno se par žestoko posvađao, a izvori sa lica mesta tvrde da je žena koja odgovora Britninom opisu "uznemiravala i pretila zaposlenima i gostima hotela". Određeni američki mediji su preneli i da je došlo do fizičkog kontakta.

Par je navodno stigao u hotel u sredu oko 23 časa gde su se "zabavljali i pili", pre nego što je došlo do velike svađe koja je uključivala i fizički okršaj, a tokom koje je Britni pala i "možda povredila nogu", piše "TMZ". Navodi se i da je "vrištala i bila van kontrole", a hitnu pomoć su pozvali gosti hotela. Britni je, međutim, odbila da uđe u kola hitne pomoći, ali je sa njima napustila objekat, a kući je otišla u pratnji svog obezbeđenja i bez Soliza.

Spirs je kasnije tvrdila da je "hitna pomoć nezakonito bila u hotelu"

"Samo želim da ljudi znaju... vesti nisu tačne! Takođe sam izvrnula članak to veče, a medicinski randnici su se ilegalno pojavili na mojim vratima. Nikada nisu ušli u moju sobu, ali sam se osećala uznemireno", napisala je na Instagramu. 

Potom je pokazala i fotografiju otečene noge

"Zaista sam uvrnula zglob prošle noći kao najveći idiot. Pokazaću vam dokaz. Loše je. Glupi idiot ovde je pokušao da izvede nešto u dnevnoj sobi, pala sam i osramotila se, i to je to", objasnila je pevačica, pa nastavila.

Otečena noga Britni Spirs
instagram/britneyspears 

"Hitna je došla do mojih vrata odmah. Naravno, napravili su veliku scenu, što je bilo bespotrebno, a sve što mi je trebalo je led za nogu". 

"Zapravo je dosta loše, ali sr***a se dešavaju".

Britni je tada optužila svoju mamu Lin Spirs da je umešana u situaciju. "Nisam razgovarala sa njom 6 meseci i nazvala sam je odmah nakon što se to dogodilo, a pre nego što su vesti izašle."

Britni je okrivila majku za incident
- / Wenn / Profimedia 

"Bila sam postavljena baš kao i ona nekada!!! Volela bih da imam baku i dedu!!! Ne mogu da je podnesem!!! Iskreno, nije me briga, reći ću to", napisala je Britni besno. 

Međutim, nejasno je da li je pop zvezda okrivila majku što je pozvala hitnu pomoć ili je vest procurila u štampu na drugi način.  

Na kraju, pevačica se zahvalila i svom advokatu Metjuu Rozengartu, što joj je pomogao da se izbori sa incidentom.

"Pssst, ovaj čovek je divan! On mi je kao otac i izvukao me je sinoć. Obožavam vas i divim vam se gospodine Metju", napisala je pored snimka Rozengarta sa vukom.

Britni Spirs je u lošem psihičkom stanju.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kasnije su se oglasili i izvori bliski Spirt koji su potvrdili da je ona sada okej. "Britni je imala tešku noć i veliku svađu, ali je neverovatno otporna, uprkos traumi koju je pretrpela tokom starateljstva", rekao je insajder za Page Six.

Pročitajte još: SINOVI PEVAČICE VIDELI DROGU U NJENOJ KUĆI: Zbog ludačkog ponašanja i golih slika trpeli maltretiranje a sad beže od nje

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Bizarni video Britni Spirs Instagram

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!