Slavna pevačica Britni Spirs, nažalost, nikad nije imala sreće u ljubavi. Osim propalih veza i brakova, u jednom trenutku je bila čak i ljubavnica, o čemu je progovrila upravo bivša supruga kojoj je Spirsova uništila brak 2008. Iznenađujuće, ali ovaj žena joj je na tome zahvalna. 

"Tako sam je*eno zahvalna što je, iz bilo kog razloga, ova neverovatna osoba ušla u život mog muža i uklonila ga iz mog", izjavila je Azlin Beri za Us Weekly.

Azlin Beri je progovorila o aferi svog muža.
instagram/azlynnb 

Berijeva, koja je trener za usklađivanje i vodič za otelotvorenje iz Los Anđelesa, bila je udata za paparaca Adnana Galiba od 2003. do 2008. Galib je upoznao Spirsovu kada mu je uskočila u automobil kako bi izbegla agresivne paparace, i od tog trenutka uplovili su u strastvenu romansu koja je trajala nekoliko meseci.

Beri je opisala bivšeg muža kao "harizmatičnog" i "manipulativnog", zbog čega je priznala da verovatno ne bi imala snage da izađe iz njihovog toksičnog odnosa tako lako, da nije bilo afere. 

Britni Spirs i Adnan Galib tokom veze.
Josephine Santos / Pacific coast news / Profimedia 

"Britnino prisustvo je bio katalizator koji je bio dovoljno jak da prekine brak, i ja sam zapravo veoma, veoma zahvalna", ponovila je ona. "Sigurno znam da bih se ubila da sam ostala u toj toksičnoj vezi."

U svojim memoarima iz 2023. godine "Žena u meni", Britni je tvrdila je da nije imala pojma da je Galib oženjen kada su počeli da se zabavljaju. Beri je to na neki način i sama potvrdila sada, kada je rekla da fotograf "nije bio iskren kada je u pitanju status njegove veze".

Takođe je tvrdila da je otac pevačice, Džejmi Spirs, pokušao da joj otkrije istinu o Galibovom identitetu, ali to nije uspelo.

"Ali, ako imate izbor između toga da slušate nekog ko je na neki način uništio vaš identitet i zgodnog momka sa izraženim akcentom koji želi da vas tretira kao ljudsko biže, vi ćete izabrati ono što želite u tom trenutku", obasnila je Beri.

Pročitajte još: OVE DEČJE ZVEZDE SU SKRENULE S PUTA NAKON ŠTO SU DOŽIVELE SLAVU: Krađe, alkohol i droge bile su im sastavni deo života

Beri je takođe tvrdila da Britni bila svesna svoje predstojeće konzervacije u to vreme, zbog čega je njen otac bio nepoverljiviji.

Podsetimo, Britni je u vezu sa Galibom ušla malo nakon što je obrijala glavu i kišobranom napala fotografe u automobilu. 

Britni Spirs brije glavu.
Bauer Griffin/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Spirs i paparaco su raskinuli nakon što su joj navodno pokazani dokazi da je planirao da kupi test za trudnoću radi publiciteta. Beri je 18. januara 2008. podnela zahtev za razvod braka.

Nakon što je prekinula vezu sa Galibom, Spirs je nastavila da izlazi sa svojim bivšim menadžerom, Džejsonom Travikom. Verili su se 2011, ali su raskinuli 2013. godine. 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi espreso tiktok

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!