Memoari Britni Spirs"Žena u meni" još se nisu ni zvanično pojavili u prodaji, a već su napravili ogroman haos. Slavna pevačica prvi put je progovorila o stvarima o kojima je ćutala godinama, te se tako dotakla ne samo svoje porodice, već i prošlih veza, kao što je odnos sa Džastinom Timberlejkom. 

Džastin je naterao Britni da abortira.
Shutterstock 

Tako je potvrdila da nije bila nevina kada je ušla u vezu sa njim, kao što se smatralo, kao i da je sa njom raskinuo sms porukom. Britni je takođe otkrila i da je abortirala njegovo dete nakon što joj je rekao da nije spreman da postane otac, iako su na bebi radili. 

Džastin Timberlejk je varao Britni.
Shutterstock 

Sada je Spirsova otkrila i šta je usledilo nakon brutalnog raskida koji je teško podnela. Kako je napisala u memoarima, tugu nakon prekida veze lečila je sa drugim muškarcem, slavnim zavodnikom Kolinom Farelom.

Ona je glumca upoznala preko "prijatelja klupskog promotera". Nakon toga ga je posetila na snimanju filma S.V.A.T. iz 2003. godine i stvari su se prilično brzo "zapalile".

U svojim memoarima, Britni je uporedila njihov "strastveni odnos" sa "uličnom tučom". Kako kaže, tada su bili "svuda jedno na drugom".

"Tuča je jedina reč za to - bili smo svuda jedno po drugom, borili smo se tako strasno da je bilo kao da smo u uličnoj tuči", napisala je Britni u odlomku do kojeg je došao TIME.

Spirsova je tada prisustvovala premijeri Farelovog filma "Regrut", gde je on javno novinarima dao izjavu o njihovom odnosu. "Ne izlazimo. Ona je slatka, slatka devojka. Ali ništa se ne dešava - samo smo drugovi", rekao je Kolin tada.

Britni je sada priznala da je tada još uvek patila za Džastinom Timberlejkom, koga je upoznala 1992. godine.

"Kao i ranije kada sam se osećala previše vezanom za muškarca, pokušavala sam da ubedim sebe na sve načine da to nije velika stvar, da se samo zabavljamo. Mislia sam da sam u ovom slučaju ranjiva jer još nisam prešla preko Džastina", napisala je Britni.

"Na kratak trenutak, pomislila sam da bi tu moglo biti nečega. Razočaranja u mom romantičnom životu bila su samo jedan deo moje izolacije. Stalno sam se osećala neprijatno", napisala je Britni.

Spirs je takođe u svojim memoarima na 288 stranica navela da je Džastin spavao sa "šest ili sedam devojaka" u nedeljama nakon njihovog razlaza 2002. godine.

"Bio je ženski san. Bila sam zaljubljena u njega", napisala je Britni. Polupenzionisana pop zvezda, koja je za knjigu dobila 15 miliona dolara, bila je primorana da pomeri izdavanje memoara upravo zbog bivšeg dečka koji je, uz pomoć advokata pokušao da obustavi objavljivanje detalja iz prošlosti, pisao je The Sun.

"Advokati su zahtevali da vide njenu knjigu unapred i bili su nepokolebljivi da se neka otkrića uklone", rekao je izvor agenciji.

"Još uvek ima mnogo zastrašujućih priča, ali Džastin i Kolin su bili svesni šta bi se moglo reći o njima. Pravni proces je značio da je objavljivanje odloženo četiri meseca dok su se diskusije odvijale napred i nazad o tome šta bi moglo da bude uključeno. Ali to je sada konačno rešeno i njena autobiografija je spremna za prodaju", rekao je izvor na kraju, a ostaje da sačekamo da se knjiga konačno nađe na policama, i da njena istina konačno dođe do ljudi..

Bonus video:

Bizarni video Britni Spirs Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!