Britni Spirs je iznenadila pratioce osvrtom na možda najmračnijeg čoveka iz njene porodice - dedu Džuna koji je zapravo možda i glavni krivac zašto je pevačica kasnije bila godinama pod starateljstvom. 

"Nije postojao stariji čovek. Moj deda je preminuo kada sam imala 28 godina! Uvek sam radila za svoju porodicu jer je to sve što sam ikada znala", započela je pevačica o Džunu koji je preminuo 2012. godine u 82. godini.

"Prethodna dva muškarca sa kojima sam izlazila poslala su mi listu stvari koje žele njihova deca i hteli su da im kupim. Pitam se kako bi to bilo da imate roditelje koji su vam zbrinuli živote", dodala je Britni na kraju uz fotografiju na kojoj je u bazenu sa Džunom i jednim od, kako se čini, njenih sinova.

Podsetimo, prošle godine, Britni je objavila svoje memoare "Žena u meni" koji su uključivali uznemirujuće sećanje upravo na njenog pokojnog dedu Džuna.

Džun je svoje prve dve žene zatvorio na psihijatriju, uključujući Britninu baku Džin, koja je na kraju izvršila samoubistvo na grobu sina kojeg je izgubila u detinjstvu.

Dok je bila u psihijatrijskoj bolnici, Džin je stavljena na litijum, koji je Britni takođe prepisan decenijama kasnije tokom sopstvenih problema sa mentalnim zdravljem.

Britni Spirs nakon nervnog sloma.
Bauer Griffin/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Britni je tvrdila da je Džun, policajac iz Baton Ruža, primorao svog sina Džejmija da "vežba da prevaziđe tačku iscrpljenosti", kao i da je Džejmi potom ponovio ovaj obrazac sa Britni.

Kao rezultat toga, Britnino mentalno zdravlje je bilo narušeno, a potom je stavljena i pod starateljstvo nakon mentalnog sloma i brijanja glave.  

"Razmišljajući o načinu na koji je moj otac odrastao sa Džunom i načinu na koji me je on vaspitao, znala sam iz skoka da bi bila prava noćna mora da on bude glavni", priseća se Britni u svojim memoarima.

Britni se plašila oca.
FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia 

Potom je iznela još strašnije tvrdnje: "Jedna od polusestara mog oca rekla je da ju je Džun seksualno zlostavljao počevši od jedanaeste godine, sve dok nije pobegla sa šesnaest."

Svojevremeno progovorili i rođaci Britni Spirs 

Da čitava priča nije, kako su neki smatrali, samo još jedna Britnina izmišljotina, naročito deo gde se njena baka ubila, potvrdila je svojevremeno i njena rođaka Fej Gerindžer.

"Ta smrt je imala veliki uticaj u toj porodici", rekla je Fej i dodala da je njenom ocu trebalo mnogo vremena da nastavi dalje sa životom.

Međutim, i dan danas se sumnja da li je u pitanju ubistvo ili samoubistvo. "Ona se nije ubila tek tako. Nju je na taj korak naterao Džun koji je godinama zlostavljao svojih 10 dece koje je dobio sa tri različite žene", objasnila je Fej tada.

"Toliko je tukao svoju ženu i zatvarao je da su dve njegove žene imale ozbiljne mentalne probleme", rekla je i dodala da je Džun se*sualno zlostavljao i svoju ćerku Lien Spirs Vratner koja je nakon toga uspela da pobegne i napusti dom, a danas, sa skoro 57 godina, živi u Tenesiju.

Džon Mark Spirs koji je Džejmijev polubrat, potvrdio je priču Fej. 

"Ovi muški članovi Spirs porodice su užasni", priča on. "Godinama su zatvarali i mučili svoje žene", dodao je, a potom objasnio da se toksičnost porodice može videti i na Džejmiju.

"Naš otac je bio čudovište, ali niko van porodice nije želeo da priča o njemu, baš kao što ni ovde niko neće reći ništa loše o Džejmiju iako svi znamo šta je radio Britni", dodao je Džon otkrivši da ni do dana današnjeg se ne zna da li se majka zaista ubila ili je ubijena, te da Britnin slučaj nije ni prvi, a nažalost ni poslednji kada je porodica Spirs u pitanju.

Pročitajte još: "OVO IM NIJE PRVI PUT DA SU NEKU ŽENU LIŠILI SLOBODE" Rođak Britni Spirs otkrio MRAČNE TAJNE njene porodice

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Bizarni video Britni Spirs Instagram

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!