Memoari Britni Spirs izazvali su ogroman haos, i doveli do toga da se "kolo sreće" okrene, pogotovo kada je reč o njenom bivšem Džasinu Timberlejku. On je uz pomoć advokata pokušao i da stopira objavljivanje, a kako su pisali strani mediji, uspeo je da izdejstvuje da se za neke stvari ipak ne sazna.

No, i ono što je Britni otkrila bilo je dovoljno da mu, kako se čini, okonča karijeru. Nije tajna da je Timberlajk "masno" profitirao od veze sa Spirsovom, te da se okoristio kada su raskinuli, o čemu je i sam pričao, te se čak i izvinio svojevrmeno.

Džastin Timberlejk je ponizio Britni.
Shutterstock 

No, tek sada, kada je Britni otkrila istinu o njihovom odnosu, publika je masovno počela da okreće leđa Džastinu koji je, nakon što je "pukla bruka", pobegao sa suprugom i decom iz zemlje.

Par je uslikan u Meksiku, međutim, za razliku od prethodnog odmora, kada nisu skidali ruke jedno sa drugog, sada je Džastin bio gotovo "zalepljen" za telefon, dok su određeni izvori potvrdili da je pevač veoma zabrinut zbog čitave situacije.

Pritisak je ogroman, te nije isključeno da će se u narednom periodu držati dalje od javnosti.

Britni otkrila isitinu o vezi sa Džastinom

Podsetimo, najveći haos je nastao kada se saznalo da je Britni abortirala njegovo dete, iako su isto želeli i radili na tome. No, pevač je odlučio da su suviše mladi da postanu roditelji, te je Spirs morala da abortira. 

Kao da to nije bilo dovoljno loše, nego je Britni to sve uradila kod kuće, tabletom, kako niko ne bi saznao, a umesto da devojci pomogne, odvede je u bolnicu ili slično, dok se Spirsova valjala po podu od bolova, Timberlejk je svirao gitaru jer je smatrao da će to da je "opusti". 

Džastin je naterao Britni da abortira njihovo dete.
Shutterstock 

Britni je takođe otkrila da nije ona ta koja je varala Džastina, već da je to radio on, kao i da se to dešavalo više puta. Timberlejk je nakon njihovog raskida izbacio pesme koje su direktno aludirale da mu je bivša bila neverna, a navode nije želeo da demantuje. 

Par se razišao 2000, nakon tri godine veze, a čuvena je priča o tome kako je Britni godinama tvrdila da nije imala intimne odnose, dok je Timberlejk u jednom intervjuu na neukusno pitanje "Jesi li j***o Britni Spirs?", odgovorio sa: "Okej, jesam".

Britni Spirs je otkrila detalje veze sa Džastinom.
Shutterstock 

Iako Timberlejk nije javno odgovorio ni na jednu od tvrdnji koje je Britni iznela u svojoj knjizi, ipak je isključio komentare na Instagramu. Blizak prijatelj pevačice je potvrdio i da se Timberlejk nije čak ni privatno javio Britni. "Džastin uopšte nije kontaktirao Britni u vezi sa bilo čim od ovoga i neće, jer ne može ništa da joj kaže", rekao je insajder.

Kako je Džastin raskinuo sa Britni

Inače, nakon skandala, reditelj muzičkih spotova Kris Aplebaum, koji je blisko sarađivao i sa Britni i sa Džastinom otkrio je i kako je došlo do raskida. Džastin je navodno ostavio Britni putem sms poruke. 

"Bili smo usred snimanja videa za njenu pesmu "Overprotected" s kojim smo dosta kasnili i svi smo pucali po šavovima. U nekom momentu Britni je samo nestala. Otišao sam da je potražim, a kad sam otvorio vrata njene prikolice našao sam je kako sedi na podu i sva drhti. Jecala je i jedva uspela da izusti da joj je Džastin upravo poslao poruku da raskidaju", prisetio se muzički menadžer, kojem Britni nije otkrila tačan sadržaj poruke, ali po njenom ponašanju shvatio je da je bio vrlo ružan.

Pevačica Aplebaumu nije otkrila ni razlog raskida, a mnogi su tada smatrali da su priče o njenoj prevari bile izmišljotina.

"Ne sećam se koliko smo dugo ostali u prikolici. Na kraju sam i ja seo na pod, a kad se malo smirila, rekao sam joj da će Džastin najbolje pokazati koliko je pogrešio kad ju je ostavio ako u svom poslu bude još bolja", stoji u postu menadžera Aplebauma, koji ni danas nema lepe riječi za poznatog pevača i glumca.

Štaviše, uveren je kako je Džastinov postupak u velikoj meri bio okidač za kasnije privatne i poslovne probleme Britni Spirs.

Nakon ove objave, Džastina su napali brojni fanovi Britni Spirs, nazivajući ga svakakvim pogrdnim imenima. Neki ističu kako pevač i nakon raskida veze s plavokosom pevačicom, koju je zaveo 2009, nije postupio kao pravi frajer jer je javno iznosio njihove intimne detalje.

Nije bio fer ni prema supruzi

Nažalost, Britni nije jedina koja je na svojoj koži osetila nepravdu, već je golgotu prošla i Timberlejkova sadašnja supruga Džesika Bil

Par je zajedno preko 11 godina, ali njihov početak nije bilo nimalo lak jer je pevač lepu glumicu "vodao" kako mu se htelo.

Džastin Timberlejk nije fer ni prema sadašnjoj supruzi.
Instagram 

Upoznali su se 2005, a u vezu ušli dve godine kasnije. Džesika je 2010. izjavila da je njena romansa sa Džastinom nešto najdragocenije u njenom životu. Nedugo zatim, 2011. su raskinuli. Njihovi PR timovi su saopštili da su nakon raskida ostali u dobrim odnosima. Timberlejk je u to vreme za "Vanity fair" izjavio da je njegova bivša devojka za njega jedna od najvažnijih osoba.

Međutim, kružile su i priče da Džastin beži od ženidbe, pa se o Džesiki nažalost pisalo da uzludno pokušava da ga odvede do oltara. Kada se tome dodaju glasine da je on sve vreme bio zapravo zaljubljen u Britni Spirs, onda je jasno zašto je baš ona u ovoj priči bila strana koja je najgore prošla u medijima, dok se Džastin (ponovo) izvukao.

Džastin Timberlejk je vukao za nos sadašnju ženu.
Instagram 

Govorilo se da sili njihov odnos, da želi po svaku cenu da postane "gospođa Timberlejk", a glumica je čak i svoju karijeru stavila na "hold" zbog pevača. Do pomirenja je konačno došlo krajem 2011. kada su se verili u Montani što je Džastina inspirisalo za pesmu "Montana", a potom su se venčali 2012. u Italiji na kojem je bilo oko 100 gostiju.

Međutim, brak nije značilo i da je Timberlejk posvećen supruzi. Iako je danas "manji od makovog zrna", šuška se da ga "pod kontrolom" navodno drži predbračni ugovor po kojem ona dobija pola miliona dolara za svaku preljubu u kojoj bude uhvaćen.

Ni ova stavka nije završila tek tako u ugovoru, s obzirom da je pevač uhvaćen u spornoj situaciji sa koleginicom Ališom Vejnvrajt, na pauzi snimanja filma "Plamer" u Nju Orleansu. Uživali su u jednom baru gde su ih uhvatili fotografi - ona je njega nežno dodirivala za koleno i nogu, a onda je on nju uhvatio za ruke i "igrao se njima".

"Izvinite, bio sam pijan. Loš sam primer našem sinu", objašnjavao se kasnije Džastin za kojeg se tvrdi da mu ovo nije bila ni izblizu jedina prevara. Iako se nagađalo da će javna preljuba dovesti do razvoda, poznati par je pobedio krizu.

Džastin Timberlejk i Džesika Bil su pobedili krizu.
247PAPS.TV / Splash / Profimedia 

Danas je Džastin poput "mačeta", kako se mnogi šale, i ne pomišlja da supruzi bude neveran. Drži se van javnog života i ne planira to da menja, a supruga i deca konačno su mu na prvom mestu, kako je i trebalo ranije da bude, a da li će uspeti da se "opere" od skandala sa Britni, ostaje da vidimo.

Bonus video:

Britni Spirs Instagram/britneyspears

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!