Slavnog glumca i velikog zavodnika Džejsona Momou paparaci su uslikali tokom opuštenog popodneva u Londonu dok je bio u kupovini ženskih torbi. Iako nije poznato da li je još uvek u vezi sa Ejzom Gonzales sa kojom je obnovio odnos krajem 2023. zasigurno mu je veoma stalo do ženske osobe kojoj je birao tašnu s obzirom da je reč o ekskluzivnom butiku u kojem se ne mogu naći modeli ispod nekoliko hiljada dolara. 

Međutim, njegovo džentlmentstvo palo je u drugi plan nakon što su se pojavile njegove paparaco fotografije, a fanovi uočili promenu iu izgledu slavnog zavodnika. 

Džejson Momoa se ugojio.
TOPSTAR / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Mnogima nije promaklo da se glumac prilično ugojio, što je naročito vidljivo u predelu stomaka. Doduše, glumac je i dalje na listama najboljih frajera Holivuda, iako mnogi komentarišu da je "red da se kritikuju i muški glumci, a ne samo žene kada se ugoje".

Kako je Momoa u prošlosti bio poznat po "trbušnjacima od čelika", jasno je zašto komentari na račun njegovog novog izgleda nisu izostali.

"Ugojio se baš", "Dok je bio sa Lisom frajer, a sada", "Da li ovo znači da je konačno u srećnoj vezi, jer kažu da se muškarci goje kada su ispunjeni", "Pobegao od one koja ga je tukla pa može da jede šta hoće", "Nekako se loše goji, liči mi na komšiju koji radi na gradilištu", pisali su ljudi. 

Dosta njih je komentarisalo i da je tokom braka sa Lisom Bonet bio u formi života, kao i da tada nije imao oscilacije u težini upravo jer ga je bivša glumica držala pod kontrolom.

Džejson Momoa sa Lisom Bonet
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

Međutim, takođe se tada pisalo da ga Lisa bije, odnosno da zna da bude agresivna kada uradi nešto što nije dobro, a da se plaši svoje nekadašnje supruge dokazao je i sam u nekoliko navrata, kada je to i sam priznao. 

Kada je reč o njegovom izgledu, nema sumnje da su očekivanja nerealno visoka. No, kako je jednom prilikom i sam priznao, genetika nije na njegovoj strani, te mora da radi na mišićima da bi izgledao dobro. 

"Ja sam veliki dečko... Hej čoveče, volim pastu. To te čini srećnim. Pasta i pivo", izjavio je svojevremeno, a glumac je jednom prilikom priznao i da je sa svojih 193 cim visine dogurao do čak 188 kilograma. 

Josephine Santos / Pacific coast news / Profimedia, Shutterstock Pogledajte kako je Džejson Momoa izgledao nekad, a kako danas...

Bonus video:

Džejson Momoa Instag/prideofgypsiesram

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!