Kada su pre dve godine Džejson Momoa i Lisa Bonet objavili da se razvode, ova vest je šokirala svet. Razlog je bio taj što su važili za jedan od najskladnijih parova, a poznato je da je miljenik žena bio gotovo opsednut lepom suprugom. 

Tada se par oglasio na mrežama uz reči: "Odlučili smo da s javnosti podelimo vest da se rastajemo. Delimo ovu vest ne zato što mislimo da je to jako važna vest, već da bismo mogli dostojanstveno i iskreno da nastavimo sa svojim životima...

... Ljubav među nama nastavlja da raste i razvija se na načine na koje želi. Oslobađamo jedno drugo kako bismo postali ono što učimo da postanemo. Na taj način učimo decu što je sve moguće", stoji, između ostalog, u objavi.

Džejson Momoa se definitivno razvodi od Lise.
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

Međutim, nakon toga, objava je nestala sa mreža, a iako se Momoa iselio iz zajedničkog doma, te čak i viđen sa drugom devojkom, ipak se kasnije provukla priča da je par odlučio da ljubavi da drugu šansu. 

Ipak, za to vreme počele su da "cure" određene informacije o njihovom braku koji je u očima mnogih izgledao "idealno". Tako je poznato da je Momoa još od 8. godine bio ludački zaljubljen u Lisu Bonet, što je ona navodno, kasnije i iskoristila. 

Džejson Momoa i Lisa Bonet
Shutterstock 

Par ima troje dece, no Lisa je uvek bila ta koja je glavna u vezi. U jednom trenutku se pisalo i da nema problem da bude nasilna prema Momoi, koji je u više navrata priznao i da se supruge boji iako je voli. 

Zbog svega što je pričao, proglašen je za "najvećeg papučara Holivuda", te su se čak mogli pročitati i užasni komentari da je od "najboljeg frajera napravila krpu"

Bonet je bila glavni negativac, a onda se priča okrenula. Pojavili su se navodi da je Momoa bio neveran 12 godina starijoj glumici, te da je imao aferu sa "rasturačicom brakova" Amber Herd.

Džejson Momoa sa Amber Herd.
Shutterstock 

Nakon toga, saznalo se da je problem i glumčev raspored. "Džejson je bio neverovatno zauzet snimanjem filmova i, zbog toga, postoje periodi u kojima ne bi video porodicu nedelju dana ili više. Za to vreme Lisa mora da podnese sav teret roditeljstva i to joj ponekad samoj postane teško. Ne koriste dadilje niti pomoć. Srećom, njihova deca sada imaju 13 i 14 godina, pa je sve lakše".

Šta je od svega što se pisalo prava istina, znaju samo oni, no iako se činilo da se par pomirio, sada je na njihovu ljubav stavljena tačka. 

Pročitajte još: SLAVNOM PEVAČU VERENICU JE "SKINUO" MARKO JARIĆ: Dok mu bivša pati za ljubavnikom kog je zavela sa 8, on živi u CELIBATU

Lisa je bila ta koja je predala papire za razvod, a otkriveno je da nije tražila alimentaciju od bivšeg muža, te sve ukazuje na to da su imali predbračni ugovor, jer su se dogovorili oko podele imovine, a neke srećne trenutke iz njihove prošlosti, pogledajte u nastavku:

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Džejson Momoa Instag/prideofgypsiesram

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!