Ljubav Džejsona Momoe i Ejze Gonzales završila se i pre nego što je počela, no sada se čini da je glumački par ponovo zajedno. Njih su paparaci uslikali prilikom vožnje motorom po Malibuu, a novopečeni par delovao je kao da nisu ni raskidali.

Ove vesti obradovale su njihove fanove, pogotovo što je došla potpuno neočekivano. Podsetimo, Momoa je sa 10 godina mlađom glumicom uplovio u vezu samo 4 meseca nakon razvoda, međutim, veza nije dugo potrajala.  

Najveći problem bili su potpuno drugačiji karakteri, ali i pogledi na život. Ipak, i tada su izvori bliski Gonzalesovoj i Momoi tvrdili da se par nada da će ipak izgladiti sve jer se "veoma vole".

Džejson Momoa pomirio se sa bivšom devojkom.
@Roma / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Meksička glumica je navodno bila ta koja je presirala da uđu u ozbiljnu vezu, dok Momoa nije želeo da žuri nakon razlaza sa Lisom Bonet. Kako se navodilo, Gonzalesova je takođe avanturista kao Momoa, i više je za ozbiljne veze nego za kratkotrajne flertove, međutim, glumac je smatrao da treba pustiti da se stvari odvijaju svojim tokom i ne siliti ih, zbog čega se moglo pročitati na mrežama da mu je "konačno izrasla kičma", te da je lepo videti da "ima svoje ja", pogotovo što ga bije glas da je "najveći papučar Holivuda".

džejson momoa ima nadimak "najveći papučar holivuda".
Shutterstock 

Priče je započeo sam Momoa kada je istakao svojevremeno da svoju bivšu suprugu Lisu sluša u svemu ,te da je ona ta koja ge glava kuće, a njegovo da radi šta mu se kaže.

Džejson Momoa razveo se od Lise Bonet.
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

Inače, Momou su povezivali i sa Kejt Bekinsejl, ali i sa Amber Herd, međutim, lepa Ejza je jedina bila koja mu je privukla pažnju, a sada kada su izgladili nesuglasice ostaje samo da vidimo da li će njihova sreća potrajati i ovog puta možda i dobiti "happy end", a još fotografija lepe glumice pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Nova devojka Džejsona Momoe

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!