Glumica i manekenka Elizabet Harli (58) prošetala je ove srede crvenim tepihom na premijeri filma 'Strogo poverljivo', a mnoge fanove oduševio je glumičin mladalački izgled i vitka figura u šestoj deceniji.

Harli nije mogla da zadrži osmeh sa lica tokom cele večeri, a pojavila se u društvu sina Damijana. Inače, majka i sin našli su se u centru medijske pažnje nakon što je Damijan režirao eksplicitne lezbejske scene u kojima glumi upravo Elizabet.

„Ali zapravo za nas to uopšte nije bila velika stvar, samo jedna od sedam scena koje smo snimili tog dana. Nismo imali mnogo vremena. Bila je to noćna scena... i čim padne mrak, komarci počinju da bombarduju... Nismo baš mnogo razmišljali o tome. Iako znam da drugi ljudi misle da je to prilično zapanjujuće", rekla je ranije za The Telegraph.

Elizabet Harli i Hju Grant
Tammie Arroyo / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Inače, Elizabet je mnogima poznata po dugogodišnjoj vezi sa glumcem Hju Grantom. Zajedno su proveli 13 godina, a 1995. godine uhvaćen je dok je bio intiman sa prostitutkom Divajn Braun. Dobio je dve godine uslovne kazne, punio je naslovne strane, čak je uspeo da održi dobar odnos sa Elizabet. Oprostila mu je, a onda su 2000. konačno raskinuli. Posle svega, ostali su dobri prijatelji, a on je čak i kum njenom sinu Damijanu.

Od kratke romanse sa milionerom i producentom Stivom Bingom, koji je izvršio samoubistvo skočivši sa 27. sprata, dobila je sina, a njen bivši verenik Šejn Vorn je iznenada i prerano preminuo.

Ali britanska glumica je utehu i sreću od svih ljubavnih nevolja i tragedija našla u svom sinu Damijanu, koji uspešno pliva u manekenskim vodama i neodoljivo podseća na svoju slavnu majku. Inače, Damijan i Elizabet su nerazdvojni i često provode vreme zajedno, a on čak i svoju majku fotografiše u toplesu. Njihova povezanost je često tema tabloida u Velikoj Britaniji, a u nekoliko navrata je okarakterisana kao „neprikladna“ i „bizarna“.

"Kako sam ja samohrana majka, a on moje jedino dete, logično je da provodimo dosta vremena zajedno i uživamo u društvu jedno drugog“, rekla je tada i dodala da je Damijan njena srodna duša.

Izvor: Story.hr/ Wanted A.N.