Čuveni kuvar Pol Holivud legenda je britanskog kulinarstva, a mnogi ga poznaju kao člana žirija emisije 'Dobar, bolji, najbolji... britanski poslastičar'. I dok u emisiji deluje kao veliki kavaljer i čovek bez mane, istina je sasvim drugačija.

Pol Holivud
CANTERBURY PAP / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Holivud je bio u braku sa Aleksandrom Holivud od 1998. godine, a u jednom luksuznom hotelu na Kipru, gde je upoznao Aleksandru, viđen je pre nekoliko godina sa mladom ljubavnicom. Samer Monteis-Fulam ga je očarala, pa se razveo 2017. godine. Kasnije se saznalo da je brak Pola i Aleksandre bio pun prevara i raskida.

Pol Holivud
Doug Peters / Alamy / Alamy / Profimedia 

Prvi put su raskinuli 2013. godine, ali su se potom pomirili. Aleksandra je potom oprostila mužu što je prevario sa njegovom koleginicom, kuvaricom i TV voditeljkom Marselom Valjadolid. Aferu sa Marselom nazvao je najvećom greškom u svom životu. Bez obzira na te reči, četiri godine kasnije sve je ponovio i prevario suprugu sa Samer. Papire za razvod predali su 2017. godine, a ljubav sa Samer nije potrajala. Pol je danas proslavio 58. rođendan, ali nije sam.

Pol Holivud
CANTERBURY PAP / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

2020. godine upoznao je Melisu Spalding (39), vlasnicu britanskog paba. Verili su se i venčali prošle godine. Na Kipru su rekli sudbonosno 'da'. Pol ima sina Džoša, sa kojim navodno nije razgovarao godinama jer mu zamera što je varao svoju majku Aleksandru.

Pol Holivud sa ženom
Old Boy's Club / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Bonus video

MUŠKARCI KOJI IMAJU LJUBAVNICE SU P*ČKE! Lukas ŽESTOKO isprozivao preljubnike a potom priznao DA LI JE ON NEKADA PREVARIO ŽENU  Kurir televizija

Izvor: Wanted A.N.