Nedavno su mediji zabeležili intimne trenutke slavnog glumca sa svojom koleginicom u centru Rima. Ovi nežni trenuci su se nastavili čak i na aerodromu, gde su njih dvoje razmenjivali nežnosti pred očima javnosti. Kako je njegova supruga, s kojom je i dalje u braku, reagovala na ovu neočekivanu situaciju?

"Oklevam da pričam u ime svoje supruge jer je očigledno to bilo užasno, naročito za nju. Ali ponekad se šalimo sa tim", rekao je glumac Dominik Vest za The Sunday Times.

Napomenuo je da su uspeli da nađu dozu humora u novinskim natpisima i da su se uvek držali zajedno, kada bi se pojavili u javnosti, dok je trajao skandal. Vest je aferu anzvao "apsurdna situacija".

Oženjen glumac uhvaćen sa 20 godina mlađom
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Bilo je to jako stresno za moju suprugu i moju decu, ali bilo je i lakših trenutaka. To je bilo najbolje što je proizašlo iz toga, zaista".

Pa, šta je to bilo "smešno"? Svet je 2020. pratio javnu preljubu poznatog oženjenog glumca koji je tada uhvaćen kako sa 20 godina mlađom ljubavnicom, kako razmenjuje nežnosti u Rimu. Slike na kojima se Dominik Vest (55) i Lili Džejms (35) ponašaju kao da su par gledale su se sa nevericom, a zbog njih je njegova supruga Ketrin Ficdžerald (53) bila potpuno skrhana.

Domink Vest i Lili Džejms proveli su romantičan vikend u Rimu, a ovim gradom su šetali bez imalo straha da će ih neko videti.

Oženjen glumac uhvaćen sa 20 godina mlađom
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Razgledali su grad, vozili se na električnom trotinetu, fotografisali se na važnim lokacijama, ručali u restoranu u samom centru grada, gde su ih sreli i paparaci koji su zabeležili dokaze javne preljube: strastvene poljupce i zagrljaje Dominika i mlađane Lili.

Dominik Vest
Gregg DeGuire / AFP / Profimedia 

Dominik Vest koji je igrao u serijama "The Affair" (serija prikazuje priču sličnu ovoj koja se desila u Rimu) i "The Wire" na prvim slikama iz Rima nije nosio burmu, ali su se zatim pojavile nove fotografije na kojima se na njegovoj ruci vidi venčani prsten, nije tada bilo nagoveštaja da se razišao sa Ketrin Ficdžerald kojom se oženio 2010. i sa kojom ima troje dece - Sinona Vesta (16), Doru Vest (18) i Frensisa Vesta (15). Ketrin je od 1995. do 2002. bila u braku sa Edvardom Lambtonom. Vest se pre braka sa njom nije ženio.

Oženjen glumac uhvaćen sa 20 godina mlađom
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Glumčeva supruga nije krila da je potpuno skrhana zbog preljube, a izvor je za "Daily mail" rekao da su joj slike iz Rima slomile srce.

"Mislila je da je sa njihovim brakom sve u redu i da su još zajedno. Zvala ga je na mobilni telefon, ali nije želeo da joj se javlja. Ovo ju je šokiralo jer se dogodilo odjednom", ispričao je izvor. Supruga Dominika Vesta kasnije je ovo poručila.

Ketrin koja se bavi baštovanstvom i pejzažnom arhitekturom, zaključala je tada profil na Instagramu. Lili Džejms nije komentarisala aferu. Glumicu znate po ulogama u filmovima "Cinderella", "Baby Driver" i "Mamma Mia". Pet godina se zabavljala sa glumcem Metom Šmitom sa kojim je raskinula u decembru 2019. godine.

profimedia-0688219899.jpg
Kristin Callahan / Everett / Profimedia 

Da šok bude još veći, ovo se zatim desilo. Jedan od najvećih skandala koji se u poslednje vreme desio na javnoj sceni bila je upravo afera Lili Džejms i oženjenog Dominika Vesta. Međutim, nakon šokantnih fotografija kojima je dokumentovana preljuba, pojavile su se sumnje koje ukazuju da iza svega krio marketing. Čulo se da se pokajao i da je od supruge zatražio oproštaj. Nikoga tada ne bi začudilo da su glavni akteri ove priče na kraju saopštili da su želeli samo da napravi neku vrstu ekperimenta - da su igrali filmsku dramu uživo. Ako je i gluma, previše je.

Bonus video

Priča o mladdoženji koji je razotkrio mladu Youtube/@theunfilteredbride

Izvor: Blic Žena/ Wanted A. N.