Lili Džejms, britanska glumica koja igra bujnu plavušu Pamelu Anderson u dugoočekivanoj seriji 'Pam & Tommy', gostovala je u tok šou Džimija Kimela.

Glumica, koja je svojevremeno bila u centru skandala nakon što su u javnost procurile fotografije na kojima razmenjuje nežnosti sa oženjenim glumcem Dominikom Vestom, sa kojim je snimala u Italiji, odabrala je sjajnu kombinaciju za ovu priliku.

Inače prirodna brineta, koja je doživela zadivljujuću transformaciju za potrebe uloge, sada je zapala za oko u hrabroj kombinaciji koja je pokazala da je u vrhunskoj formi.

Lili Džejms nosi crop top i trendi naočare.
BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia 

Impresivan minijaturni top sa golim leđima kombinovala je sa trendi pantalonama zanimljivog kroja i vrtoglavim potpeticama.

Zavodljiv make up i raspuštena kosa upotpunili su ovaj glamurozan look britanske zavodnice.

Lili Džejms u trendi crnoj modnoj kombinaciji.
RB/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Inače, serija o turbulentnom ljubavnom životu Pamere Anderson i ekcentričnog muzičara Tomija Lija, dočekana je sa oduševljenjem. Bilo je zapravo pitanje vremena kada će neko ekranizovati romansu jednog od najupečatljivijih parova iz '90.

Serija od osam epizoda smeštena je u najranije dane interneta i prikazuje šta se dogodilo nakon što je kućni snimak intimnog odnosa ukraden iz doma Pamele i slavnog rokera koji je javno objavljen izazvao neviđenu senzaciju 1997. godine.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Hulu via Bestimage / Bestimage / Profimedia Neverovatna sličnost glumaca i glavnih aktera stvarnog događaja

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!