Slavni glumac Majkl Šin pojavio se na dodeli Olivije nagrada u Londonu ruku pod ruku sa nekadašnjom ljubavnicom, a današnjom suprugom Anom Lundberg

Šin je nosio klasičan smoking, dok se njegova žena, inače takođe glumica, odlučila za dugu belu toaletu sa kristalima. Par je pozirao okupljenim fotografima sa velikim osmesima na licima, međutim, čini se da je njihovo pojavljivanje na crvenom tepihu i dalje "trn u oku" pojedincima koji ne zaboravljaju na njihovu aferu

Majkl Šin sa suprugom.
Steve Bealing / Landmark / Profimedia 

Takođe, mnogima nije promaklo da lepa Ana, iako ima samo 30 godina, izgleda daleko starije nego kada su tek uplovili u vezu, zbog čega su se mogli pročitati komentari da ju je "najružniji glumac postario". 

"On se podmladio, ona ostarila", "Zašto Ana izgleda starije odjednom", "Šta žene vide u ovom prevarantu", "Ljubi ženu koja može ćerka da mu bude"... pisali su ljudi.

Lundberg je zapravo samo pet godina starija od Šinove ćerke iz prvog braka sa Kejt Bekinsejl, a ova razlika u godinama od početka njihove veze bila je nešto što su ljudi gledali sa neodobravanjem. 

Inače razvod Majkla i Kejt bio je veoma buran, a tek kada je krenula brakorazvodna parnica otkrilo se sa koliko je devojaka "švrljao", što je mnogima bilo čudno s obzirom da ga smatraju za jednog od "najrzužnijih glumaca ikada". Ipak, on je u jednom trenutku, kako se pisalo, bio sa čak tri ljubavnice.

Majkl Šin je bio sa Kejt Bekinsejl
Humberto Carreno / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Majkl osim sa Kejt, sa kojom je bio u braku od 1995. do 2003. godine, poznat je i po vezama sa balerinom Lorejn Stjuart, holivudskom miljenicom Rejčel Mekadams, američkom voditeljkom Keri Kigan i poznatom komičarkom Sarom Silvermen.

Pročitajte još: PITALA SAM VEŠTAČKU INTELIGENCIJU ZAŠTO MUŠKARCI VARAJU: Evo zašto smo po AI mi "krive" što nam momci imaju ljubavnice

Upravo se pričalo da je tokom veze sa Sarom upoznao Anu. Nakon prekida njihove višegodišnje veze 2018. godine, Majkl je bio u vezi s čak tri žene, a upravo je Ana poslednja u zanimljivom nizu. 

Međutim, za njihovu vezu pročulo se u maju 2019. godine, a četiri meseca kasnije rodila im se kćer Lira. Pre dve godine dobili su još jednu ćerku Mabli, i čini se da je Ana uspela ono što nije nijedna pre njega, da ga smiri i "veže", te se samo nadamo da će u nekom trenutku priče poput "jednom ljubavnica, zauvek ljubavnica" ipak uminuti. A još njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

instagram/anna_lundbergs Pogledajte još fotografija "najružnijeg glumca" Majkla Šina sa suprugom Anom koja je malo starija od njegove ćerke.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

KAKO JE LJUBAVNICA NASLEDILA PENZIJU PARTNERA UMESTO NJEGOVE SUPRUGE?! Advokat navode pravne mogućnosi: Iskoritila pravo deteta? Kurir teleivizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!