Kada se saznalo da je jedan od najlepših žena sveta Kejt Bekinsejl u vezi sa, kako su mnogi govorili "talentovanom, ali ružnom zvezdom" Majklom Šinom, mnogi su bili u neverici. Pitali su se "na koju foru ju je osvojio" i tvrdili da mu je "upala kašika u med", međutim, veoma brzo nakon što su stupili u brak, počele su da Holivudom kruže priče da je Šin neveran, pogotovo nakon što su dobili ćerku Lili.

Kejt Bekinsejl varao je Majkl Šin tokom braka.
Humberto Carreno / Shutterstock Editorial / Profimedia 

U jednom trenutku se govorilo da je u isto vreme sa tri osobe, a javnost nije prestajala da se pita šta žene vide u njemu. Usledio je buran razvod, a dugo se šuškalo da je njegova izabranica, glumica Ana Lundberg koja je od njega mlađa 26 godina, glavni krivac što je pukla i njegova poslednja veza, odnosno, da mu je ona bila ljubavnica. 

Kejt Bekinsejl bila je u braku sa "najružnijim glumcem" Holivuda.
Splash News / Splash / Profimedia 

Inače, Majkl, osim sa Kejt, sa kojom je bio u braku od 1995. do 2003. godine, poznat je i po vezama sa balerinom Lorejn Stjuart, holivudskom miljenicom Rejčel Mekadams, američkom voditeljkom Keri Kigan i poznatom komičarkom Sarom Silvermen.

Šin se zbog odnosa sa devojkom koja je godište njegove ćerke našao i na meti kritika, pogotovo od kako se saznalo da čekaju bebu.

Za njihovu vezu pročulo se u maju 2019. godine, a četiri meseca kasnije rodila im se kćer Lajra. Glumac je potom pre nekoliko meseci otkrio na Tviteru i da stiže još jedna prinova uz reči: "Čini se da je drugo na putu" i podelio fotografiju Aninog trudničkog stomaka.

Lepa glumica porodila se u maju, nakon čega je obelodanila na Instagramu da su dobili još jednu ćerku kojoj su dali ime Mabli.

Glumački par uživa u svojoj sreći, i za sada se ne obaziru na kritike, a čini se da je Ana uspela ono što nije nijedna pre nje - da ga smiri i "veže". 

Inače, Šin je nedavno iznenadio sve odlukom da se deklariše kao neprofitni umetnik i da se odriče velikog dela imovine koju je stekao tokom višegodišnje glumačke karijere.

Njegova se imovina procenjivala na 16 miliona dolara, a prodao je dve vile u Americi i Velikoj Britaniji i svu dobit poklonio u dobrotvorne svrhe kako bi pomogao onima kojima je to najviše potrebno.

Majkl Šin se odriče velikog dela imovine.
Shutterstock 

Shvatio je da može iskoristiti svoje bogatstvo kako bi učestvovao u sličnim pothvatima, i odlučio je da se vratni u rodni Vels kako bi promenio živote i fokusirao se na kampanje koje pomažu Velšanima.

"Shvatio sam da mogu da učinim dobre stvari i ako mogu dalje da nastavim da zarađujem svoj ​​novac, to me neće uništiti. Upoznao sam ljude i organizacije u svom rodnom gradu za koje nisam znao da postoje, male grupe koje su pokušavale da pomognu mladima da bih se vratio u posetu tri ili četiri meseca kasnije i saznao da su sredstva nestala i da ta organizacija više ne postoji", izjavio je za "Big Issue" i dodao kako ga je to jako razočaralo.

Sa druge strane, njegova bivša supruga Kejt Bekinsejl važi za jednu od najlepših žena u Holivudu koja iza sebe pored bogate karijere ima obrazovanje na Harvardu i podatak da ima natporsečno visok koeficijent inteligencije (152).

Kejt Bekinsejl  je natrposečno inteligentna.
Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!