Gordon Remzi, jedan od najpoznatijih i najbogatijih kuvara sveta nedavno je postao otac po šesti put, međutim, porodičnu sreću prekinulo je oglašavanje žene koja je konačno rešila da otkrije istinu o njihovom odnosu. 

Reč je o Sari Simonds, sa kojom su Remzija već povezivali u dalekoj prošlosti, iako je slavni kuvar najpre demantovao da sa njom ima bilo kakve veze. Potom je, kasnije, priznao, uz javno izvinjenje svojoj supruzi, da Saru ipak zna, ali da su se videli samo 4 puta

No, istina je, kako se ispostavilo, potpuno drugačija. Ona je dala svoju ispovest za Daily Mail, i mreže su se usijale nakon njenog priznanja. 

"Ušuškana u naručje jakog i visokog plavokosog muškarca bila sam presrećna. Deset dana pre Božića 2007. godine, svako ko bi nas video pretpostavio bi dve svari: da smo u vezi i da spavamo zajedno.

Dok je poslednja pretpostavka bila definitivno tačna, prva sigurno nije.

Nisam ponosna što to kažem, ali čovek koji me grlio bio je Gordon Remzi, veoma oženjen čovek sa Tanom Remzi, ženom koja mu je do tada rodila četvoro dece.

Imala sam oko tridesetak godina i živela sam u Los Anđelesu, a u to vreme Gordon je bio u gradu i snimao TV seriju "Hell Kitchen". Doneo mi je božićni poklon, da me časti jer smo upravo proslavili 7 godina zajedno.

Ubedila sam sebe da je čitava afera sa njim divna zabava.

Imala sam 37 godina i veza sa njim mi je bila najduža i svakako najzabavnija. Ali osećala sam se i usamljeno. Prethodnih 6 božića sa provela sama, a nijednom do tada se nisam probudila pored muškarca kojeg volim. A sada je on bio tu i ja sam bila presrećna.

Božić ti nije bog zna šta ako si u vezi sa oženjenim muškarcem. Koliko god da verujete da vas voli, on će uvek taj dan da provede sa svojom ženom i decom.

Svakog božića sam se preispitivala šta sam to uradila sa svojim životom. Provodila sam dane čekajući na muškarca koji je bio sasvim zadovoljan sa svojim životom.

Koliko god mu je bilo lepo sa mnom u hotelskim sobama, on mi nikad nije obećao budućnost.

I tokom usamljenih noći često sam sumanuto na internetu čitala sve ono što sam mogla da nađem o njemu. Da vidim sa kim je, gde je, kako provodi vreme...

Imala sam lepu karijeru, volela sam jednog muškarca, ali realnost je bila da sam od njega dobijala samo mrvice.

Gordon i ja smo se upoznali u zimu 2001. godine. Imala sam 31 godinu i radila sam u kompaniji koja iznajmljuje limuzine. Gordon je imao 36 godina i bio mi je poznat. Kada smo se upoznali to prvo veče, ništa se nije desilo osim što je tražio i dobio moj broj telefona.

Godinama koje su usledile svesno sam izabrala da budem anonimna ljubavnica.

Kada bi me zvao uvek sam bila vedra, nasmejana i raspoložena. Nikad mu nisam priznala koliko me frustrira ova veza i moj status ljubavnice.

Prestala sam da se viđam sa Gordonom 2008. godine kada je naša sedmogodišnja afera postala javna nakon što je jedan medij objavio priču o nama. Imala sam 38 godina, bila sam konačno starija i mudrija.

On je negirao da me je poznavao i da smo bili u vezi.

Danas imam 53 godine i veoma sam srećna. Ljubavi mog života male krznene životinjice sa mekim šapama. Udomila sam 3 psa koja obožavam. Živim u porodičnoj kući, uživam u seoskom životu sa svojim dragim roditeljima i Božić je sada vreme da se prisetim zašto sam zahvalna. Fokusiram se na ono što imam, a ne na ono što nemam.

Nemam potrebu za muškarcem u životu, ali da sam upoznala nekoga, pobrinula bih se da to bude neko ko nije u braku. Nikada više ne bih imala aferu, od toga ništa dobro ne može proizaći", preneli su strani mediji Sarinu ispovest.

Pročitajte još: "ZNAM GDE JE BILA TA HRANA I GDE IDE" Čuveni kuvar Gordon Remzi jednu stvar NIKAD NE NARUČUJE u restoranima

Na to se odlučila samo dan nakon što je Tana objavila zajedničku porodičnu fotografiju na kojoj su svi srećni i nasmejani. 

Interesantno je da je Saru njena usamljenost inspirisala da pokrene "Mistress Anonimous", online grupu za ćaskanje sa ljubavnicama, koju je vodila čitavu deceniju, rekavši da je Božić uvek bilo "najprometnije doba godine za druge žene koje su želele da nađu nekog".

"Ono što se iznova isticalo je da svaka ljubavnica želi da njihov oženjeni muškarac bude sa njima na Božić", napisala je ona. Inače, Sara je i ranije bila ljubavnica, i to kako je sama istakla, političara Džefrija Arčera. Pre nego što je upoznala Gordona, tvrdila je da je bila "profesionalna ljubavnica" slavnih. Danas ipak više ne pomišlja da bude deo bilo kakve afere. 

Kada je reč o Remziju, on se još uvek nije oglasio nakon njene ispovesti, iako je nedavno i sam podelio fotografiju sa svojom suprugom sa dana venčanja. A da li će uslediti bilo kakva reakcija, ostaje da vidimo.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

"LJUBAVNICA TRAŽILA KRUŠEVAČKOM UBICI 13.500 EVRA DA ISPLATI BIVŠEG MUŽA?!" Radulović: Slučaj ukazuje na veliku opasnost u Srbiji kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!