Prelepe vesti u domu najpoznatijeg svetskog kuvara Gordona Remzija. Njegova supruga Tana rodila je sina i to u 49. godini, a paru koji je zajedno još od davne 1996. ovo je šesto dete

Slavni 57-godišnjak objavio je dirljivu fotografiju na kojoj nežno ljubi svoje novorođenče u glavu, dok ga mama Tana drži u naručju.  

"Poželite dobrodošlicu Džesiju Džejmu Remziju, 3 kilograma i 400 grama teškom. Još jedan slap ljubavi za Remzi bridadu! 3 dečaka, 3 devojčice... Gotovo", napisao je kuvar.

I Tana, koja inače ima 49 godina, podelila je na Instagramu fotografiju, napisavši da je porodica blagoslovena prinovom.

Tana, žena Gordona Remzija oduševljena je zbog prinove u porodici.
instagram/gordongram 

"Bilo je ovo 9 nervnoznih meseci, ali smo uspeli i blagosloveni smo malim "paketom". Porodica Remzi je sad definitivno kompletna. Džesi Džejms Remzi, toliko te volimo", prokomentarisala je ova mama.

Podsetimo, par već ima petoro dece - ćerku Megan (25), blizance Džeka i Holi (23), Tili (22) i Oskara (4)

Gordon Remzi već ima petoro dece.
Shutterstock 

Zanimljivo je da je u septembru prošle godine Gordon izjavom dao naslutiti da par radi na prošitenju porodice. On je u podkastu priznao da ga je Tana pritiskala da imaju šesto dete, iako sam nije bio zagrejan za tu ideju.

"Imam malu tajnu... Tana želi još jedno dete", rekao je, dodavši i da će porodici u tom slučaju trebati "dva autobusa" i da će on biti stariji od svih roditelja u školi.

"To je kao da ideš u školu, izađeš na večeru u dva autobusa. I drugo, biću najstariji tata u školi, pitaće me čiji sam deda. A šta je sa sportskim danom? Šta ću na njemu da radim. Dakle, voleo bih još jednu bebu, ali ne", kazao je, iako je u tom trenutku njegov šesti naslednik uveliko bio na putu.

Nema nasledstva za decu 

Iako je Gordon Remzi jedan od najbogatijih kuvara sveta, on je još 2017. rekao da njegova deca od njega neće dobiti ni dinara. Kao razlog navodi to jer smatra da bi ih previše novca uništilo. Kuvar, čije se bogatstvo procenjuje na oko 113 miliona funti, smatra da njegova deca treba sama da se snađu u životu.

"To bogatstvo sigurno ne ide njima i to nije zbog pakosti. Jednostavno ne želimo da ih razmazimo. Jedino sa čime sam se složio sa suprugom je to da im damo 25% učešća za stan. Mene nikad nije uzbuđivao novac i nikad mi nije bio prioritet i to se vidi u načinu na koji odgajam decu", izjavio je Gordon.

Ne mogu da rade sa ocem

Uprkos tome što su mnogi bili ubeđeni da će njegova deca, ukoliko požele da krenu očevim stopama, dobiti priliku da na licu mesta "uče od najboljeg", Remzi je pre dve godine rekao da ne postoji šansa da iko od njegove dece krene da radi u nekom od restorana koje poseduje.

"Strog sam, ali pošten, omogućiću im sve da dođu do vrha, ne šalim se. Često me napadaju jer sam direktan i iskren, ali u ovom slučaju to me uopšte ne brine. Nije da ne želim da zaposlim svoju decu. Jednostavno ne želim da ostalo osoblje misli kako zbog njih moraju drugačije da se ponašaju ili da im ne mogu da im odgovore. Ako moja deca žele da rade moj posao, neka odu do drugog kuvara, nauče nešto drugačije i vrate se sa nečim čime će unaprediti porodični posao", rekao je, prenosi The Sun.

Pročitajte i: PSUJE I SVAĐA SE, A NJIMA BRANI: Čuveni kuvar deci neće deci ostaviti ni dinara, a njegova pravila nalik su zatvorskim

Bonus video:

Ženi na porođaju oči postale krvave TikTok/reynaybella

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!