Da čuveni kuvar Gordon Remzi nije nimalo mio čovek, jasno je svima koji su pogledali makar jednu epizodu bilo kog kulinarskog šou programa u kojima se pojavljivao.

Ipak, mnogi su se nadali da je makar malo blaži prema svojim najbližima. Situacija je međutim, potpuno suprotna.

U brojnim intervjuima Gordon je pričao o strogim pravilima koja njegova deca moraju da poštuju, a otišao je toliko daleko da im čak neće ostaviti ni dinara u nasledstvo. 

Od svih naslednika "za kutlaču" se uhvatila za sada samo ćerka Matilda, koja se čak i pojavila u australijskom izdanju "MasterChefa", ali varate se ako je imala ikakve protekcije. Naprotiv! 

matilda remzi
pritnscreen/youtube 

Matilda je inače i sama celebrity u Australiji, a veliku pažnju privlači i zbog svojih urnebesnih tiktokova u kojima se pojavljuje i njen slavni otac. Trenutno se pojavljuje u plesnom takmičenju "Strictly Come Dancing", a iako je po pitanju ovoga Remzi podržava svim srcem, potpuno je drugačija situacija bila kada se takmičila u kulinarskom šou programu.

Naime, nakon što je emitovana poslednja sezona, mnogi su bili u čudu nakon jednog izazova. Učesnici su imali zadatak da osmsile meni od pet jela, a mlada kuvarica izjavila je da ne zna šta da radi jer joj otac nikad nije dozvoljavao da dođe u njegove restorane.

Na iznenađenje kolega koji su je pitali da li se šali, Tili je odgovorila odrično:

"Ne. Bila sam samo jednom".

gordon remzi i matilda remzi
printscreen/instagram 

Međutim, iako nije provela mnogo vremena po ekskluzivnim restoranima, Tilini ravioli sa žumancetom odveli su ih u top tri. Ako je suditi po onome što je do sada pokazala, i po komentarima žirija koji imaju samo reči hvale za Remzijevu ćerku, s pravom se može očekivati da će i Tili imati zavidnu kulinarsku karijeru.

Ipak, kako Tili nije do sada komentarisala svoju izjavu iz emisije, nije poznat razlog zbog kojih nije bila u restoranima svog oca. Ipak, uprkos njegovoj strogoći, vema su bliski, a Gordon je nedavno i u jednom itnervjuu izjavio da ga je upravo Tili upoznala sa Tiktokom, gde sada ma gotovo 30 miliona pratilaca.

@gordonramsayofficial

I can’t think of a better person to share my #birthday with than this adorable young lady @tillyramsay. I will always continue to embarrass you Dadx

♬ original sound - Gordon Ramsay

Nedavno mu je čestitala rođendan emotivnom objavom koja dovoljno otkriva o njihovom odnosu:

"Srećan rođendan najboljem tati ikad!! Ti si osoba sa najvećom podrškom i najbolji uzor kojeg sam ikada mogla tražiti i pomogao si mi da postanem ono što jesam danas... jedva čekam da proslavimo zajedno, toliko te volim", napisala je Tili pre nekoliko dana.

Na ovo je Gordon odgovorio sa:

"Ne mogu da zamislim bolju osobu sa kojom bih proveo svoj rođendan od ove preslatke mlade dame Tili. Uvek ću nastaviti da te sramotim", našalio se slavni kuvar te je više nego jasno da iako delujke grubo i strogo ipak, kao i većina tata samo želi najbolje za svoju ćerku.