Obožavaoci Nusreta Gokčea, koji je poznat i pod nadimkom "Salt Bae", ostali su iznenađeni nakon što je kuvar objavio video u kojem prvi put govori. Dosad je objavljivao videozapise na Instagramu, ali na njima nikada nije pričao.

"Čekaj, čekaj. Želim reći nešto o Londonu. London je moj veliki san. Jednog dana. Idućeg dana. Svakog dana. Neprestano. Volim London. London je drugačiji. Poput zlata", rekao je Nusret u videu. Potom se javio muškarac iza kamere i pitao Nusreta kakav mu je engleski.

"Moj engleski je gotovo kao britanski. Znate... Živeli. Nadam se da ćemo se uskoro videti u Londonu", rekao je Nusret na kraju videa.

Mnogi su videom ostali iznenađeni, a komentari su se redom nizali i mahom oni negativni jer nisu svi bili impresionirani viđenim.

"Prvi put čujem da govori", "On progovorio, ja ostala bez teksta", "Bolje da je i dalje ćutao", "Koje razočarenje", "Jel on zaista misli da dobro govori engleski?", "Mnogo je iritantan", "Šta nije u redu s tvojim ustima čoveče?!", "Neka mi neko ovo prevede molio bih", samo su neki od komentara na Nusretovu objavu.

Podsetimo, poznati kuvar nedavno je izazvao bes na mrežama kada je je objavljen oglas u kom traži kuvara sa restoran u Londonu.

Daily Mail je tada preneo da slavni kuvar traži novog radnika za svoj steakhouse Nusr-Et i nudi platu od samo 16 dolara po satu, plus napojnice, a ta je plata jednaka prilogu pire krompira ili slatkog kukuruza u tom restoranu.

nusret gokce u svom restoranu
Ozan KOSE / AFP / Profimedia 

Inače njegov čuveni odrezak "Tomahavk" čija cena iznosi 1.975 dolara i koji ga je i proslavio, moguće je napraviti za daleko manju cenu.

Naime, njega je nedavno raskrinkao jedan tiktoker kada je napravio obrok koristeći puter u vrednosti od 2 funte, 60 penija belog luka, 70 penija korijandera i juneći odrezak od 32,92 funti pre nego što ga je dopunio jestivim zlatom od 28 funti.

Ukupna cena jela iznosila je ukupno 64,44 funti - što znači da bi zaradio ogroman novac na jednoj šnicli ako bi je prodavao po istoj ceni kao Salt Bae.

nusret gokce
Instagram