Semi Šin je ćerka čuvenog glumica Čarlija Šina i manekenke Deniz Ričards.

I dok mnogi komentarišu da je nasledila lepotu od majke, sve više je komenatar da je svoju narav i sklonost ka skandalima povukla na oca Čarlija.

Tinejdžerka je nedavno uzdrmala javnost kada je na majku optužila za zlostavljanje. Semi Šin je ponovo aktivna na društvenim mrežama, mesec dana nakon što je izrekla jezive optužbe na račun svoje poznate majke.

Tinejdžerka je bila u centru porodičnog skandala kada se preselila iz kuće majke Denis Ričards u Čarlijev dom.

Instagram Semi Šin odlučila je da pređe na OnlyFans i tamo zarađuje novac.

Sami je u sada izbrisanoj objavi na Instagramu tvrdila da je život sa majkom i njenim mužem Aronom Fajpersom bio “pakao”.

semi sin
printscreen/instagram 

Tvrdila je da živi u “nasilnom domaćinstvu” dodajući da je “ludo depresivna”. Napisala je i da se iselila iz “paklene kuće” i da je imala “duhovno buđenje” kada je napustila srednju školu.

semi sin
printscreen/Tik Tok 

Čarli je kasnije potvrdio da Semi živi sa njim u kratkoj izjavi koja je glasila: “Sem je neverovatna. Volim nju i svu svoju decu bezuslovno”. Kasnije se saznalo da je iznajmila kuću sa svojim polusestrama, odnosno glumčevom decom iz braka pre Deniz.

Izmeđuostalog pokrenule su se i priče da Sem konzumira nedozvolje supstanci što Deniz koja se razvela od Šina izmeđuostalog i zbog toga, nije htela da dozvoli ni u kom slučaju, a pratioci su ubeđeni da iza njenog "spiritualnog buđenja" stoji ništa drugo do konzumiranje pečuraka i drugih opijata.

semi sin
printscreeen/instagram 

PR predstavnica Denis Ričards, koja je bila udata za Šina od 2002. do 2006. godine, rekla je da je bivša Bond devojka “tužna” zbog situacije.

Denis, kao i svaki drugi roditelj u razvodu, ima posla sa buntovnom ćerkom tinejdžerkom. Za Semi bi bilo bolje da su je Denis i Čarli zajedno podizali, ali nisu”, glasila je izjava.

carli sin i deniz ricards sa cerkama
printscreen/instagram 

Drugi izvor tvrdi da Denis želi da njene ćerke poštuju “granice” – što njihov otac ne traži od njih.

Sud je inače odlučio da Šin može da prestane da joj plaća alimentaciju. Glumac je prvobitno podneo peticiju za promenu aranžmana za izdržavanje dece u decembru 2019, pri čemu Ričards (50) nije podnela nikakvu papirologiju da se suprostavi.

Izvori tvrde da je namerno sve ovo urađeno, kao i da joj Šin četiri godine nije plaćao alimentaciju.

carli sin sa cerkom semi
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia