Majkl Šin nedavno je proslavio svoj 53. rođendan, a kao i uvek, njegova nekadašnja ljubavnica, a sada zvanična partnerka glumica Ana Lundberg podelila je par fotografija na svom profilu. "Srećan rođendan ljubavi", napisala je kratko, a iako su se isprva zaređale čestitke, sve je više bilo onih kojima se nije dopalo to što vide.

Najviše su zamerali glumcu razliku u godinama, i to što sa 53 ljubi njihovu trogodišnju ćerkicu u usta, što se moglo videti na drugoj fotografiji. Čini se da mu mnogi još uvek ne praštaju izdaju Kejt Bekinsejl koju je, iako važi za jednu od najlepših, ali i najinteligentnijih u Holivudu, svako malo varao. Situacija se nije popravila ni kada su dobili ćerku koja sad ima 24, i samo je godinu dana mlađa od očeve nove devojke.

Inače razvod Majkla i Kejt bio je veoma buran, a tek kada je krenula brakorazvodna parnica otkrilo se sa koliko je devojaka "švrljao", što je mnogima bilo čudno s obzirom da ga smatraju za jednog od "najrzužnijih glumaca ikada". Ipak, on je u jednom trenutku, kako se pisalo, bio sa čak tri ljubavnice.

Majkl Šin bio je u baku sa Kejt.
Splash News / Splash / Profimedia 

Majkl osim sa Kejt, sa kojom je bio u braku od 1995. do 2003. godine, poznat je i po vezama sa balerinom Lorejn Stjuart, holivudskom miljenicom Rejčel Mekadams, američkom voditeljkom Keri Kigan i poznatom komičarkom Sarom Silvermen.

Majkl Šin varao je kejt čak i kad mu je rodila ćerku.
Humberto Carreno / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Nakon prekida višegodišnje veze sa Sarom 2018. godine, Majkl je bio u vezi s čak tri žene, a Ana je poslednja u zanimljivom nizu. Međutim, za njihovu vezu pročulo se u maju 2019. godine, a četiri meseca kasnije rodila im se kćer Lajra. Prošle godine dobili su još jednu ćerku Mabli, i čini se da je Ana uspela ono što nije nijedna pre njega, da ga smiri i "veže". 

Inače, Šin je nedavno iznenadio sve odlukom da se deklariše kao neprofitni umetnik i da se odriče velikog dela imovine koju je stekao tokom višegodišnje glumačke karijere.

Njegova se imovina procenjivala na 16 miliona dolara, a prodao je dve vile u Americi i Velikoj Britaniji i svu dobit poklonio u dobrotvorne svrhe kako bi pomogao onima kojima je to najviše potrebno.

Shvatio je da može iskoristiti svoje bogatstvo kako bi učestvovao u sličnim pothvatima, i odlučio je da se vratni u rodni Vels kako bi promenio živote i fokusirao se na kampanje koje pomažu Velšanima.

"Shvatio sam da mogu da učinim dobre stvari i ako mogu dalje da nastavim da zarađujem svoj ​​novac, to me neće uništiti. Upoznao sam ljude i organizacije u svom rodnom gradu za koje nisam znao da postoje, male grupe koje su pokušavale da pomognu mladima da bih se vratio u posetu tri ili četiri meseca kasnije i saznao da su sredstva nestala i da ta organizacija više ne postoji", izjavio je za "Big Issue" i dodao kako ga je to jako razočaralo.

Ipak, i pored svih dobrih dela koje je učinio, čini se da mu vezu sa duplo mlađom Anom ne praštaju, a neretko za njega pišu i veoma pogrdne komentare. Neki se pitaju i šta sve te ostvarene žene vide u njemu, međutim, Majkl se na kritike nije obazirao, već uživa u životu i živi punim plućima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!