"Srećan rođendan mojoj predivnoj ženi. Tokom ovog rođendana seti se svega kroz šta si prošla i budi ponosna na sebe zbog svega što si postigla i izgradila. Posh spice, preduzetnica i naravno, udata za kapitena engleske fudbalske reprezentacije", napisao je Dejvid Bekam supruzi Viktoriji povodom njenog 50. rođendana.

On je objavio emotivni video koji uključuje fotografije i video zapise iz prošlosti. Dirnuo je mnoge, a posebno slavljenicu.

„Volim vas sve mnogo“,napisala je Viktorija, a Dejvid je dodao:

„Tvoj najveći uspeh su deca koju usmeravaš, voliš i učiš. Oni te neizmerno vole, ali svi te mnogo volimo. Lepo provedi svoj dan, zaslužila si to. 50 i fit. Iskren sam", rekao je.

dejvid i viktorija bekam
instagram/ victoriabeckham 

Inače, penzionisani fudbaler i modna kreatorka su u braku 24 godine. Njihov brak možda danas izgleda skladno, ali u prošlosti su imali mnogo skandala i ljubavnih afera u odnosu. Kada su Dejvid i Viktorija započeli svoju vezu, bili su veoma tajnoviti. Ne samo zato što su je krili od medija jer su oboje bili poznati, već i zato što je Viktorija u to vreme imala dečka, kojeg je varala sa Dejvidom.

Zato se znalo i komentarisati da je kasnije bila popustljiva kada ju je stigla karma. Naime, Dejvid je u nekoliko navrata prevario Viktoriju, a ona mu je uvek opraštala. I rađala decu. Zajedno danas imaju tri sina i ćerku.

Još fotografija porodice Bekam pogledajte u galeriji:

Instagram, affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Bekam porodica.

Bonus video

Kruz Bekam u provodu Privatna arhiva

Izvor: Story.hr/ Wanted A.N.