Kada pogledate slavne ličnosti, lako je pomisliti da su sa njihovim uspehom obezbeđeni i svi drugi članovi njihove porodice. No, iako se većina postarala da pomogne najbližima, ima i onih koji su okrenuli glavu od najbližih rođaka. 

Iako imaju milione na računu, ne dele ih sa porodicom, zbog čega su pojedini završili i na ulici, bez osnovnih uslova za život, a u nastavku donosimo najekstremnije primere. 

Britni i Džejmi Lin Spirs

Džejmi Lin Spirs ne razgovara sa sestrom.
FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia 

Britni Spirs i njena sestra Džejmi već neko vreme ne razgovaraju ponajviše jer ju je pevačica javno optužila da je pomogla njihovom ocu u starateljstvu.

Dok je Britni bila ta koja zarađuje za porodicu, svi ostali su je koristili, a to im Spirsova nije oprostila. Džejmi je doduše jedna od retkih sa liste koja nije na "prosjačkom štapu", ali daleko od toga da živi luksuzno.

Džejmi Lin ne živi luksuzno kao njena sestra.
Shutterstock 

Poslednja kap je bilo objavljivanje biografije u kojem se dobro videlo kako odnos sestara zaista izgleda, a Džejmi je optužila Britni i da ju je jurila noževima po kući.

Maraja Keri i Alison Keri

Sestra Maraje Keri nedavno je objavila video na mrežama u kojem govori o svojoj teškoj životnoj situaciji, a njen izgled i reči mnoge su potresle. 

Maraja, čije se bogatstvo procenjuje na 340 miliona dolara, već duže vreme nije u dobrim odnosima sa sestrom Alison koja se lečila od zavisnosti od droge, koja je HIV pozitivna i koja je više puta javno tražila pomoć od nje.

Sestre ne razgovaraju od devedesetih godina. Alison je ranije izjavila da se bavila prostitucijom da bi zaradila. Pre tri godine optužila je njihovu majku za seksualno zlostavljanje tvrdeći da ju je prisiljavala na seks sa strancima kada je imala samo 10 godina i da ju je terala da prisustvuje sotonističkim obredima.

Međutim, istinu o svemu otkrila je upravo Maraja u svojim memoarima "The Meaning of Mariah Carey".

Mnogi fanovi su bili iznenađeni pričom o tome da je pozvala policiju jer je njen stariji brat Morgan povredio njihovu majku Patrišu. Ali ono što je zaista šokiralo mnoge su njene tvrdnje da ju je njena sestra Alison drogirala i pokušala da je "proda" u dobi od 12 godina. I Morgan i Alison podneli su tužbu protiv slavne hitmejkerke ​​zbog "nepotrebnog javnog ponižavanja" izazvanog pričom o svemu tome.

Madona i Entoni Čikone

Madonin najstariji brat Entoni, preminuo je pre nekoliko meseci nakon duge borbe sa alkoholizmom. I on i sestra slavne pevačice godinama su živeli na ulici, kako su istakli u više navrata, zaboravljeni od svih.

Entoni je dugo vodio tešku borbu sa alkoholizmom. Više od 10 godina živeo je ispod jednog mosta u Mičigenu, i molio za koji dolar za alkohol, ali i koru hleba, a porodica je vremenom prestala da mu pomaže. 

U više navrata dolazio je i u sukob sa zakonom prilikom hapšenja, a kasnije je javno optužio i sestru Madonu i druge članove porodice da su ga napustili.

"Ja sam nula u njihovim očima - nebitna osoba. Ja sam sramota. Da sam se smrznuo na smrt, moja porodica verovatno ne bi znala niti bi marila za to šest meseci", rekao je 2011. za Daily Mail.

Entoni Čikone je otvorio dušu o sestri.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Moj otac bi bio veoma srećan da umrem od hipotermije, onda više ne bi morao da brine o tome. On je stara škola, odrastao je tokom velike depresije", nastavio je pre nego što je rekao da on i Madona "nikada nisu voleli jedno drugo".

"Nikad je nisam voleo, jer ni ona mene nikada nije volela. Nikada se nismo voleli", rekao je na kraju. Nakon toga mnogi su Madonu optužili da joj je bitnije da pare troši na mlade ljubavnike i operacije nego da bratu pruži adekvatnu pomoć. 

Dejvid Bekam i Lin Bekam Bigs

Dejvid Bekam sa majkom i sestrama.
Instagram 

Poznato je da Dejvid Bekam voli život na visokoj nozi s obzirom na 450 miliona dolara koje ima na računu, međutim, svoje bogatstvo deli samo sa odabranima, a među njima nije njegova rođena sestra Lin. 

Godinama ju je puštao da se muči, pa čak i da živi od socijalne pomoći. U jednom trenutku je Lin morala i da prodaje svoju imovinu na internetu gde su se našle i retke ploče, kopačke, knjige i slično, samo kako bi imala za hleb i ne bi završila na ulici.

Lin Bekam bila je na socijalnoj pomoći.
facebook/Lynne Beckham-Briggs 

Vesti o teškom životu Lin odjeknule su poslednji put 2019. godine, malo nakon što se saznalo da je Bekam bio domaćin zabave vredne 30.000 funti kojoj Lin nije prisustvovala. Naravno, pukla je bruka, a danas se čini da su ona i Dejvid konačno u boljim odnosima, iako nije poznato da li je Bekamova sestra uspela da se konačno isčupa iz finansijskih problema.

Odnos Dejvida i Lin pogoršao se još 1998. godine, kada je fudbaler upoznao njenog budućeg muža. Zbog toga je na jedvite jade pristao da godinu dana kasnije dođe na venčanje, dok je Viktorija Bekam to odbila da učini.

Međutim, Lin se na kraju razvela 2015. godine, a potom ušla u tešku borbu za starateljstvo nad troje dece. Njen bivši suprug svojevremeno je umešan u trgovinu drogom, pa je njihov dom često bio stecište raznoraznih dilera. Inače, kuću je sestri i kupio Dejvid za 250.000 funti.

Dok jedan deo engleskih medija tvrdi da je problematični bivši muž najverovatniji razlog zbog kojeg se Dejvid Bekam distancirao od sestre, drugi naglašavaju da nije smeo ni u jednom trenutku da je ostavi na cedilu, te da je ona tada potpuno zavisila od države.

Kada se saznalo da Lin rasprodaje imovinu kako bi pobedila bivšeg supruga na sudu, Dejvid je navodno bio šokiran i tvrdio da nije imao pojma šta se dešava u životu njegove sestre.

Megan i Samanta Markl

Samanta Markl je u kolicima.
Profimedia 

Odnos Megan Markl i njene polusestre, polubrata i oca poljuljan je još od njenog venčanja, a sa Samantom je na kraju završila i na sudu. Markl je govorila da sa Samantom nije bila bliska tokom odrastanja, što nije bila istina, iako je njena polusestra iznela niz zaista netačnih informacija. 

Samanta Markl i Megan nekada su bile bliske.
Instagram 

Inače, Samanta Markl boluje i od multipla skleroze, koja joj je dijagnostifikovana još 2008. godine. I ona je bila glumica, no zbog bolesti sada ne može da se bavi glumom, te živi daleko skromnije od slavne sestre.

Pročitajte još: BRATA JE OSTAVILA DA UMRE NA ULICI: Pretvarala se da ga voli, ali nažalost nije jedini u porodici kome je uništila život

Kim Ričards i Kajl Ričards

Bivša dečija zvezda i TV ličnost Kim Ričards ne podnosi svoju sestru i koleginicu glumicu i Kajl Ričards. Njihova veza je bila teška - tokom godina sestre su se svađale, sukobljavale, odbijale da razgovaraju jedna sa drugom, a zatim "krpile" stvari iznova i iznova.

Kim je u jednom trenutku izuzetno teško živela, što nije doticalo njenu dobrostojeću sestru, što joj je često zamerala.

Majkl Džekson i braća i sestre

Majkl Džekson je porodicu ostavio bez ičega.
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Porodica Džekson tvrdi da pokojna pop ikona ne samo da je osujetila sve pokušaje njegovih braće i sestara da postignu uspeh u muzičkoj industriji (osim Dženet, naravno), već ih je na kraju ostavio bez ičega. Umesto toga, Majkl Džekson je ostavio svoje bogatstvo svojoj majci i deci.

Bijonse 

Bijonse ne želi da ima išta sa polubratom.
Instagram 

Ispostavilo se da je Bijonsin otac varao njenu majku Tinu Nouls, te je pevačica kasnije dobila  polubrata i polusestru od dve različite mame. Nažalost, iako je određeno da plaća deci 45.000 alimentacije, on to ne radi jer nema novca, što Bijonse ne dotiče, te tako njen brat i njegova majka žive od bonova za hranu. 

Princ i Tika i Dvejn Nelson

Čuveni pevač je devedesetih podneo zabranu prilaska protiv svog pokojnog polubrata Dvejna Nelsona, ubrzo nakon što ga je otpustio iz Pejsli Park rekordsa. Sa druge strane, Princ i njegova sestra Tika Nelson su se takođe posvađali nakon se okrenula kreku i prostituciji da bi nahranila svoju decu. Nakon godina ignorisanja Princ se malo pred smrt ponovo povezao sa Tikom. 

Gordon i Roni Remzi

Gordon Remzi ne brine više o bratu.
20thCentFox / Everett / Profimedia 

Najslavniji kuvar na svetu Gordon Remzi rekao je u više navrata da je pokušavao da pomogne svom bratu Roniju koji je heroinski zavisnik, kasnije uhapšen u Indoneziji. Međutim, na kraju je morao da mu okrene leđa, te više ne plaća za njegovu rehabilitaciju niti mu daje novac, zbog čega je Roni u jednom trenutku bio i beskućnik.

Kim i Rob Kardašijan

Odnos Roba i Kim kardašijan oduvek je bio na staklenim nogama. Brat i sestra su se stalno svađali, a Kim je odbijala da pomogne Robu kada je prolazio kroz teška vremena, iako je bio u dugovima i depresivan. Čak je i u njihovom rijalitiju za Roba govorila da je "razmažen", te govorila da bi prema njemu bila i surovija da nema majke Kris.

Hale Beri i Rene

Hali Beri ne komunicira sa sestrom.
Casey Flanigan/ISMPI / Capital pictures / Profimedia 

Hale Beri je navodno prekinula svaki kontakt sa polusestrom Rene koja je servirka hrane u Alabami, ali nije poznato šta je razlog. Njena sestra veoma teško živi, no izgleda da to slavnu glumicu ne dotiče.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

"POKAJALA SAM SE ZBOG VELIKOG BRATA!" Enu Popov posle 17 godina proganja i dalje "JORGAN PLANINA": Znali smo da smo na televiziji  Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!