Ma koliko bizarno zvučalo, nije retkost da najbliži članovi porodice slavnih holivudskih lica žive potpuno drugačiji život od slavnih rođaka. Tako, primera radi, rođena sestra Dejvida Bekamaživi u nemaštini i primorana je da prodaje stvari kako bi imala za hleb, a slično je prošao i sada pokojni brat Madone

Nažalost, listi onih koji jedva sklapaju kraj sa krajem iako im najbliži članovi porodice zarađuju milione, našla se i Alison Keri, sestra pevačice Maraje Keri

Ona je objavila video na mrežama u kojem govori o svojoj teškoj životnoj situaciji, a njen izgled i reči mnoge su potresle. 

"Ja sam Alison Keri, nažalost živim bez zuba. Nisam uspela da ih zamenim. Volela bih da mogu da ih zamenim, ali jednostavno nemam para i tako stvari stoje. Gotovo je nemoguće obavljati neke stvari bez zuba. To je sve što stvarno imam da kažem", poručila je sestra Maraje Keri.

Iako su pojedini bili zabrinuti zbog izgleda Alis, bilo je i onih koji su se okomili na nju s rečima da je "sama kriva za sve", i poručivali joj da je "smeće", i da "ostavi sestru na miru". No, o čemu se tu zapravo radi?

Maraja, čije se bogatstvo procenjuje na 340 miliona dolara, već duže vreme nije u dobrim odnosima sa sestrom Alison koja se lečila od zavisnosti od droge, koja je HIV pozitivna i koja je više puta javno tražila pomoć od nje.

Sestre ne razgovaraju od devedesetih godina. Alison je ranije izjavila da se bavila prostitucijom da bi zaradila. Pre tri godine optužila je njihovu majku za seksualno zlostavljanje tvrdeći da ju je prisiljavala na seks sa strancima kada je imala samo 10 godina i da ju je terala da prisustvuje sotonističkim obredima.

"Ritual se uvek odvijao negde između dva i četiri sata ujutru, bilo je i odraslih i dece. Nije se održavao svake nedelje, nego određenih datuma. Svi su nosili crne kapuljače i šetali as jednog kraja prostorije na drugi. Kada bi započeli sa ritualom, pričali su na nekom stranom jeziku. Mislim da je bio latinski", ispričala je Alison koja kaže da je zbog toga patila od posttraumatskog poremećaja i depresije.

Međutim, istinu o svemu otkrila je upravo Maraja u svojim memoarima "The Meaning of Mariah Carey"

Mnogi fanovi su bili iznenađeni pričom o tome da je pozvala policiju jer je njen stariji brat Morgan povredio njihovu majku Patrišu. Ali ono što je zaista šokiralo mnoge su njene tvrdnje da ju je njena sestra Alison drogirala i pokušala da je "proda" u dobi od 12 godina. I Morgan i Alison podneli su tužbu protiv slavne hitmejkerke ​​zbog "nepotrebnog javnog ponižavanja" izazvanog pričom o svemu tome.

Keri je bila iznenađena kada su joj u jednoj emisiji otkrili da je njena sestra 2021. bila hospitalizovana u instituciji za beskućnike sa kratkotrajnim gubitkom pamćenja. "Ne iznenađuje me, jer takva mesta nikad ne pokušavaju da te kontaktiraju, da te dozovu". Kako je ispričao Dejvid Bejker, prijatelj Marajine sestre, Alison je bila udarena u glavu bejzbol palicom kada su u njen dom upali lopovi koji su pokušali da je ubiju nakon što su joj ukrali nakit. 

Upravo je Dejvid otvorio za nju GoFundMe stranicu. Mnogi su se pitali i gde je za to vreme njihova majka. Maraja je bivšu opersku pevačicu i pevačicu preselila u "luksuzno odmaralište za starije osobe sa pet zvezdica" u Vest Palm Biču na Floridi nakon što je prodala njen stan u Njujorku za čak 250.000 dolara više. 

Patriša nikad nije javno govorila o svađi svoje dece, ali je poznato da se posvađala upravo sa slavnom ćerkom u vreme kada je ona promovisala "Glitter", film koji je doživeo debakl na blagajnama. 

"Sve to bilo je zbog Patine zle, podmukle prirode", rekao je insajder. "Maraja u to vreme nije bila opasnost ni po sebe ni po druge kako je njena majka tvrdila. Ali Patriša je želela da celi svet misli da je Maraja doživela nervni slom, i uživala je u tome da je razvlači po blatu. Ja joj nikada ne bih oprostio, jer je to bila pokvarena, podmukla stvar da uradiš rođenom detetu", dodao je, a Keri je svojoj majci "naplatila" razočaranje tako što ju je smestila miljama daleko od svih njih, iako, za razliku od sestre, sa njom ipak ima komunikaciju.

Pročitajte još: DALA MILIONE NA LIPOSUKCIJE PA SE OPET UGOJILA: To ne smeta bivšem koji pravi 13. dete 5. devojci a moli je za oproštaj

Bonus video:

ZLA KOB PAJČINA! Ksenija je bila sestra Baje Malog Knindže, a njegovi preci PREŽIVELI SU PAKAO USTAŠKIH LOGORA U II SVETSKOM RATU Kurir TV

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!