Dejvid i Viktorija Bekam trenutno odmaraju u našem komšiluku, tačnije u sunčanoj Hrvatskoj, odakle se javljaju svakog dana i dele fotografije sa bajkovitog letovanja. Čini se da proslavljeni fudbaler čini sve da svojoj dragoj udovolji, te se potrudio da joj sve bude potaman. 

Tu je krstarenje jahtom, večere u elitnim restoranima uz zalazak Sunca... a sudeći po objavama, Viktorija ne krije koliko joj prija sve ono što Dejvid radi. Shodno tome, u komentarima se često moglo pročitati: "Ubola si premiju", "Lepo folirate ljubav", "Sada živiš onako kako si maštala", "Blago tebi, svako malo na odmor", "Pronašla bogataša i uživa", ali i komentari da "nije ni čudo što je ostavila električara", čime se aludiralo na njenog bivšeg verenika sa kojim je raskinula kada je upoznala Bekama. 

Međutim, mnogima nije promaklo i da je Viktoriji ovo 3. odmor ovog leta, te da je uživala i u Majamiju, kao i na Havajima, a svako letovanje bilo je skuplje i luksuznije od prethodnog. Što se kaže - gde Viktorija okom, tu Dejvid skokom. 

Zbog svega poteglo se ponovo pitanje njegove sestre koja, kako je poznato u javnosti, živi veoma teško, a do nedavno je i gotovo prosila za hleb. Dugo se priča da se fudbaler stidi svoje sestre Lin koja je svih ovih godina prolazila kao bosa po trnju, pa čak i u jednom trenutku molila za pomoć kako bi kupila hranu, iako se bogatstvo njenog brata Dejvida i Viktorije procenjuje na preko 450 miliona dolara.

Lin Bekam sa Dejvidom i majkom.
Instagram 

No, uprkos milionima koje poseduje, Dejvid je godinama puštao rođenu sestru da se muči, pa čak i da živi od socijalne pomoći.

U jednom trenutku je Lin morala i da prodaje svoju imovinu na internetu gde su se našle i retke ploče, kopačke, knjige i slično, samo kako bi imala za hleb i ne bi završila na ulici.

Vesti o teškom životu Lin odjeknule su poslednji put 2019. godine, malo nakon što se saznalo da je Bekam bio domaćin zabave vredne 30.000 funti kojoj Lin nije prisustvovala. Naravno, pukla je bruka, a danas se čini da su ona i Dejvid konačno u boljim odnosima, iako nije poznato da li je Bekamova sestra uspela da se konačno isčupa iz finansijskih problema. On je čak prošle godine i objavio zajedničku fotografiju sa majkom i svim sestrama na svom storiju, a Lin je konačno izgledala nešto bolje nego što je to u prošlosti bio slučaj. No, šta se desilo pa je Bekam okrenuo leđa sestri i to u najranjivijem trenutku?

Dejvid Bekam je okrenuo leđa sestri.
instagram/ victoriabeckham 

Naime, odnos Dejvida i Lin pogoršao se još 1998. godine, kada je fudbaler upoznao njenog budućeg muža. Zbog toga je na jedvite jade pristao da godinu dana kasnije dođe na venčanje, dok je Viktorija Bekam to odbila da učini.

Međutim, Lin se na kraju razvela 2015. godine, a potom ušla u tešku borbu za starateljstvo nad troje dece. Njen bivši suprug svojevremeno je umešan u trgovinu drogom, pa je njihov dom često bio stecište raznoraznih dilera. Inače, kuću je sestri i kupio Dejvid za 250.000 funti.

Dok jedan deo engleskih medija tvrdi da je problematični bivši muž najverovatniji razlog zbog kojeg se Dejvid Bekam distancirao od sestre, drugi naglašavaju da nije smeo ni u jednom trenutku da je ostavi na cedilu, te da je ona tada potpuno zavisila od države.

Kada se saznalo da Lin rasprodaje imovinu kako bi pobedila bivšeg supruga na sudu, Dejvid je navodno bio šokiran i tvrdio da nije imao pojma šta se dešava u životu njegove sestre.

Lin Bekam danas.
facebook/Lynne Beckham-Briggs 

No, iako mu je javnost oprostila prvi put, nikome nije bilo jasno zašto i te 2019. nije priskočio sestri u pomoć kada je po drugi put prolazila kroz golgotu, kao i njenoj deci koja ipak, nizašta nisu bila kriva.

Nije poznato kakva je situacija trenutno između Dejvida i njegove seste, iako je jasno da Lin i dan-danas živi skromno, ako je suditi po fotografijama na njenom Facebook profilu.

Bonus video:

Kruz Bekam u provodu Privatna arhiva

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!