Retke su prilike kada ćete na profilu Dejvida i Viktorije Bekam videti nekog člana njihove porodice, a da nisu deca. Zato je sve i iznenadilo kada je pre nekoliko dana slavni fudbaler podelio selfi sa majkom Sandrom Georginom Vest. 

Dejvid Bekam sa majkom
instagram/davidbeckham 

Dejvidu je upravo ona bila najveća podrška tokom karijere, što fudbaler nikada nije krio. 

Sandra Georgina Vest radila je kao frizerka a sa njegovim ocem Alanom se venčala 1969. godine u Ujedinjenom Kraljevstvu. Bili su u braku 32. godine i iz tog braka imaju troje dece. Nažalost razveli su se 2002. godine a Dejvid i njegove dve sestre krive oca za razvod.

Inače, na Dejvidovom profilu se zapravo i jedino mogu naći fotografije sa majkom, dok je potpuno druga situacija kada je reč o sestrama. Ma koliko "skrolovali" unazad, nećete naći slike sa njegovom sestrom Lin, a godinama se provlači priča da se fudbaler zapravo nje stidi. 

Lin je svih ovih godina prolazila kao bosa po trnju, pa čak i u jednom trenutku molila za pomoć kako bi kupila hranu, iako se bogatstvo njenog brata Dejvida i Viktorije procenjuje na preko 450 miliona dolara.

No, uprkos milionima koje poseduje, Dejvid je godinama puštao rođenu sestru da se muči, pa čak i da živi od socijalne pomoći.

U jednom trenutku je Lin morala i da prodaje svoju imovinu na internetu gde su se našle i retke ploče, kopačke, knjige i slično, samo kako bi imala za hleb i ne bi završila na ulici.

Vesti o teškom životu Lin odjeknule su poslednji put 2019. godine, malo nakon što se saznalo da je Bekam bio domaćin zabave vredne 30.000 funti kojoj Lin nije prisustvovala. Naravno, pukla je bruka, a danas se čini da su ona i Dejvid konačno u boljim odnosima, iako nije poznato da li je Bekamova sestra uspela da se konačno isčupa iz finansijskih problema. On je čak prošle godine i objavio zajedničku fotografiju sa majkom i svim sestrama na svom storiju, a Lin je konačno izgledala nešto bolje nego što je to u prošlosti bio slučaj. No, šta se desilo pa je Bekam okrenuo leđa sestri i to u najranjivijem trenutku?

Dejvid je odavno objavio fotografiju sa sestrom.
Instagram 

Naime, odnos Dejvida i Lin pogoršao se još 1998. godine, kada je fudbaler upoznao njenog budućeg muža. Zbog toga je na jedvite jade pristao da godinu dana kasnije dođe na venčanje, dok je Viktorija Bekam to odbila da učini.

Međutim, Lin se na kraju razvela 2015. godine, a potom ušla u tešku borbu za starateljstvo nad troje dece. Njen bivši suprug svojevremeno je umešan u trgovinu drogom, pa je njihov dom često bio stecište raznoraznih dilera. Inače, kuću je sestri i kupio Dejvid za 250.000 funti.

Dok jedan deo engleskih medija tvrdi da je problematični bivši muž najverovatniji razlog zbog kojeg se Dejvid Bekam distancirao od sestre, drugi naglašavaju da nije smeo ni u jednom trenutku da je ostavi na cedilu, te da je ona tada potpuno zavisila od države.

Kada se saznalo da Lin rasprodaje imovinu kako bi pobedila bivšeg supruga na sudu, Dejvid je navodno bio šokiran i tvrdio da nije imao pojma šta se dešava u životu njegove sestre.

No, iako mu je javnost oprostila prvi put, nikome nije bilo jasno zašto i te 2019. nije priskočio sestri u pomoć kada je po drugi put prolazila kroz golgotu, kao i njenoj deci koja ipak, nizašta nisu bila kriva.

Sa druge strane, ni Viktorija nije "cvećka" kada je reč o odnosu sa njenom sestrom. Doduše, ona s vremena na vreme objavi po koju fotografiju sa Luiz. Poslednji put je to učinila prošle godine uz reči: "Mnogo je volim. Najbolja majka i sestra". 

Viktorija Bekam podelila je fotografije sa sestrom.
Instagram 

O Luiz se ne zna mnogo sem da je ona mlađa Viktorijina sestra i da ima 39 godina. Takođe, ima četvoro dece - Finlija, Liberti, Talulu-Mej i Kvinsija koje je dobila u braku sa bivšim suprugom Darenom Fludom. I Luiz je u svetu mode, te ima svoj butik u Engleskoj.

Luiz i Viktorija veoma liče.
Instagram 

Inače, sestre neverovatno liče, a mnogi su mišljenja da to kako danas izgleda Luiz bi bila slika Viktorije da se nije operisala.

Mnogi su komentarisali i da je neverovatno da mlađa sestra izgleda starije, čime su priče o intervencijama dobile na važnosti. Naime, poznato je da se nekadašnja Posh Spice ne miri sa starenjem, te da je u prošlosti nekoliko puta odlazila "pod nož".

Njeno zategnuto lice do pucanja i "duck lips" usne, često su bile meta ismevanja na mrežama, a fotografije od pre samo su pokazale koliko je toga izmenila.

Viktorija Bekam preterala je sa operacijama.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Iako danas na prvu i ne liči toliko na svoju sestru, fotke iz prošlosti dokazuju da su poput klonova.

Zbog svega joj fanovi poručuju da barem na neko vreme zaboravi na botoks i filere, jer joj nisu potrebni, a sudeći po izgledu njene sestre, dobar izgled definitivno je deo njihove genetike.

Bonus video:

Šminkanje Viktorija Bekam Instagaram/victoriabeckhambeauty

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!