Viktorija Bekam poznata je kao neko ko svoju intimu čuva od očiju javnosti. Tako se o njenom životu pre Bekama ne zna mnogo, a da se ne oglase s vremena na veme neki njeni bivši, pomislilo bi se da joj je Dejvid bio prvi i jedini muškarac u životu.

Isto važi i kada je reč o porodici, te ne čudi što su njene fotografije sa rođenom sestrom izazvale pravi bum u javnosti, jer mnogi nisu ni znali da je ima.

Tako je pre mesec dana objavila praznične fotografije na svom Instagramu sa mlađom sestrom Luiz Adams uz reči: "Mnogo je volim. Najbolja majka i sestra". 

viktorija bekam pozirala je sa sestrom.
Instagram 

Nakon toga je objavila fotografije i svojih nećakinja Libi i Talule Mej, ne skrivajući koliko je ponosna na njih. 

Viktorija Bekam pozirala je sa sestrom i njenim ćerkama
Instagram 

O Luiz se ne zna mnogo sem da je ona mlađa Viktorijina sestra i da ima 40 godina. Ona ima i četvoro dece - Finlija, Liberti, Talulu-Mej i Kvinsija koje je dobila u braku sa bivšim suprugom Darenom Fludom. I Luiz je u svetu mode, te ima svoj butik u Engleskoj. 

Luiz Adams se dva puta razvodila.
Instagram 

Inače, sestre neverovatno liče, a mnogi su mišljenja da to kako danas izgleda Luiz bi bila slika Viktorije da se nije operisala.

Luiz Adams i Viktorija Bekam neverovatno liče.
Instagram 

Mnogi su komentarisali i da je neverovatno da mlađa sestra izgleda starije, čime su priče o intervencijama dobile na važnosti. Naime, poznato je da se nekadašnja Posh Spice ne miri sa starenjem, te da je u prošlosti nekoliko puta odlazila "pod nož". 

Pročitajte još: SEBI DAO PLATU OD 10 MILIONA, A SESTRA MU PROSI ZA HLEB? Ostavio je na cedilu u strašnom trenu pa danas moli za crkavicu

Njeno zategnuto lice do pucanja i "duck lips" usne, često su bile meta ismevanja na mrežama, a fotografije od pre samo su pokazale koliko je toga izmenila. 

Iako danas na prvu i ne liči toliko na svoju sestru, fotke iz prošlosti dokazuju da su poput klonova.

Zbog svega joj fanovi poručuju da barem na neko vreme zaboravi na botoks i filere, jer joj nisu potrebni, a sudeći po izgledu njene sestre, dobar izgled definitivno je deo njihove genetike.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Šminkanje Viktorija Bekam Instagaram/victoriabeckhambeauty

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!